30.08.2011 Bayramın 1.günü 17:00 Civarı Fındıklı parkında yaklaşık olarak 2,5 saatte 3 kg.İstavrit ve Sardalye karışık bereketli avımız oldu...
öncelikle Herkezin Bayramı Mübarek Olsun. Bizde Arkadaşla Birlikte Iş çikişi Dün Vakit Geçsin Diye Sarayburnuna indik Evden Malzemeleri Alip,bir Saat Te Tam 2.5 Kg Istavrit Aldik Büyük Büyük Her Attiğimizda Oltamizin Ucunda 5-6 Tane Istavrit Vardi Sonunda Dedik Ki Nereye Kadar Istavrit Yeter Bu Kadar Dedik Ve Avimizi Değiştirdik,baktik Balik Hava Kararinca Kesti Ne Yapmali o zaman dedik Ve Zevk Olsun Diye Kefal Yakaladik Küçükleri Saldik Büyükleri Koavaya Koyduk Iki Saat Içinde 9 Adet Kefal Aldik Tek Iğne Ve Ekmek Ile Binlerce Kefal Var Benden Söylemesi Hadi Rast Gelsin.
Herkesin bayramı mübarek olsun. Tebrik eder afiyet olsun tuttuğunuz balıklar. Ben de bugün (bayramın 2. günü) boğazdaydım.Boğazın nefis manzarasını seyrettikten ve mis gibi havasını teneffüs ettikten sonra 1 kg kadar istavritimi alıp :hungry: avımı sonlandırdım. Biraz rahatsız olduğum için sadece 2 saat takılabildim, ama bu beni 1 hafta götürür. Boğazın her tarafında istavrit kaynıyor. Kıyıya yakın da bir sürü kefal geziyor. giden boş dönmez. herkese rastgelsin diyorum...reeling
Çok güzel. Gerçekten... Ardarda üç tane av raporu ve hiçbirinde resim yok. Bana ilginç gelen de aynı sayfaya yazılan raporların daha hiçbirine yorum yapılmamış olması. Güzel, çok güzel bakalım benim yorumdan sonra kaç tane daha rapor bu başlık altında toplanacak. Üçünüzün de avları daim ve bereketli, raporları da ''Resimli'' olsun inşallah.
Can-ı gönülden af diliyorum. Raporlara dalınca şaşkınlıktan unuttum. ''Mübarek Ramazan Bayramınızı'' en içten dileklerimle kutluyorum.