Bu gece Kabataş İDO iskelesinde gruptan kardelen, ben ve kardeşimle çok zevkli bir av gecesi yaşadık. Manzara ve ortam süperdi. Hele gece 04:00 sıralarında hemen önümüzde avcıdan kaçan istavritlerin şıpırtısını izlemek keyif vericiydi. 3 kişi iskelenin açığa bakan tarafından lüfere yattık, yanlardan da yemlik istavrit çalıştık. İstavrit pek yoktu ama gelenlerin de maaşallahı vardı, genelde izmarit aldık. Lüfer takımlarımıza tenezzül eden olmadı. saat 04:00 sıralarında istavritlerin sıçrama yaptığı noktaya kardeşimden aldığı rapalayı gönderdim. Fotoğrafta görünen iki azman istavriti rapalayla aldım. Lüfer ya da sarıkanat alamadığımıza göre acaba istavritlere saldıranlar istavrit azmanları olabilir mi? Sonuç olarak 3 kişi 5 kiloya yakın balık aldık. Fotoğraftakiler sadece benim tuttuklarım. ŞH. seferleri başlayacağından sabah saat 06:30'da iskeleden ayrıldık. Fotoğraflar cep telefonıu gece çekimidir.
tarabya,fındıklı,saray burnu raporu cumartesi akşam 22.00 sularında tarabyadaydık,sıyırtma,kaşık,rapala,dip, herşeyi denedik ama tık yok arkadaşlar 02.30 gibi fındıklıya geçtik ordada tık yok sadece yemli istavrit ve izmarit var, son durak saray burnuda farklı deyildi 03.30 dan 09.00 kadar lüfer mırmır denedik ama hak getire dün deniz kurumuştu sanki koca sahilde hiç lüfer alan görmedim. kısmet başka avlara inş unutmadan... 2 tane iskorpit gelgi lüfer takımına
Bizde dün akşam, bir arkadaşımızın üç gün önce, Kalyon oteli önlerinden beş adet lüfer aldım, demesi üzerine bahse konu mevkiye cumartesi akşam 23:00 sularında gittik. Çokda kalabalık vardı ama balıklar yoktu. Ne biz nede başka avcılarda, bizim orada bulunduğumuz yaklaşık dört saat boyunca lüfer alan olmadı. Üç tane çinekop kısmetli olanlara isabet etti.
arkadaşlar gitikleri yerhakkın da bilgiler vermişler, bende yeni üye oldum güzel bir forum bende dün akşam çubuklu ,kanlıca oraları taradım ama arkadaş ların dediği gibi denizkurumuş gibiydi hiçbişey yoktu hızımı alamadım sabah erkenden yine çubuklu ya gittim sabah sıyırtmayla güzel yarım kilo istavrit aldım ilerleyen saatlaerde rüzgarkuvvetli esmeye başlayınca oda bitti sanırım istanbul heryeri aynıgibi gözüküyo.