Kabataş Gece Raporu 12.10.2008

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında denizbilimci tarafından paylaşıldı.

1. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu gece Kabataş İDO iskelesinde gruptan kardelen, ben ve kardeşimle çok zevkli bir av gecesi yaşadık. Manzara ve ortam süperdi. Hele gece 04:00 sıralarında hemen önümüzde avcıdan kaçan istavritlerin şıpırtısını izlemek keyif vericiydi. 3 kişi iskelenin açığa bakan tarafından lüfere yattık, yanlardan da yemlik istavrit çalıştık. İstavrit pek yoktu ama gelenlerin de maaşallahı vardı, genelde izmarit aldık. Lüfer takımlarımıza tenezzül eden olmadı. saat 04:00 sıralarında istavritlerin sıçrama yaptığı noktaya kardeşimden aldığı rapalayı gönderdim. Fotoğrafta görünen iki azman istavriti rapalayla aldım. Lüfer ya da sarıkanat alamadığımıza göre acaba istavritlere saldıranlar istavrit azmanları olabilir mi?
    Sonuç olarak 3 kişi 5 kiloya yakın balık aldık. Fotoğraftakiler sadece benim tuttuklarım. ŞH. seferleri başlayacağından sabah saat 06:30'da iskeleden ayrıldık.

Fotoğraflar cep telefonıu gece çekimidir.

Son düzenleme: 12 Ekim 2008
  2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerinize sağlık güzel av olmuş

3. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tarabya,fındıklı,saray burnu raporu

cumartesi akşam 22.00 sularında tarabyadaydık,sıyırtma,kaşık,rapala,dip, herşeyi denedik ama tık yok arkadaşlar 02.30 gibi fındıklıya geçtik ordada tık yok sadece yemli istavrit ve izmarit var, son durak saray burnuda farklı deyildi 03.30 dan 09.00 kadar lüfer mırmır denedik ama hak getire dün deniz kurumuştu sanki koca sahilde hiç lüfer alan görmedim. kısmet başka avlara inş unutmadan... 2 tane iskorpit gelgi lüfer takımına

4. Tosunpasa

Tosunpasa Murat Kılıçarslan

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    Turna 2.250 gr
    Bizde dün akşam, bir arkadaşımızın üç gün önce, Kalyon oteli önlerinden beş adet lüfer aldım, demesi üzerine bahse konu mevkiye cumartesi akşam 23:00 sularında gittik.
    Çokda kalabalık vardı ama balıklar yoktu. Ne biz nede başka avcılarda, bizim orada bulunduğumuz yaklaşık dört saat boyunca lüfer alan olmadı.
    Üç tane çinekop kısmetli olanlara isabet etti.

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler:)

6. simendifer

simendifer Sennur

Şık bir av olmuş, tebrik ederim. :) Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin. :)

7. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    arkadaşlar gitikleri yerhakkın da bilgiler vermişler, bende yeni üye oldum güzel bir forum bende dün akşam çubuklu ,kanlıca oraları taradım ama arkadaş ların dediği gibi denizkurumuş gibiydi hiçbişey yoktu hızımı alamadım sabah erkenden yine çubuklu ya gittim sabah sıyırtmayla güzel yarım kilo istavrit aldım ilerleyen saatlaerde rüzgarkuvvetli esmeye başlayınca oda bitti sanırım istanbul heryeri aynıgibi gözüküyo.

8. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler güzel av olmuş..