herkeze şimdiden bereketli avlar dilerim..benim ricam kabataş iskelesi yan tarafındaki çay bahcelerinin önünde lüfer sarıkanat çıkıyormu ?? ben bursada ikamet ediyorum am aferibotla oraya gecmem klay olur bursada kıyıdan bu avlar pek olmuyor.yeni bri acemi oltaçı olarak burda av yapan arkadaşlar dostlar edinmek isterim mümkünsede brilikte av yapmak tanışmak tecrübelerinden faydalanmak isterim.eger kabataş ve yakın civarda gecelik yada belli müsait zamanlarda av yapan arkadaşlar varsa ve birlikt ezaman gecirip av yapabilirsen bende bri türlü yapamadığım doğru düzgün dişli avı yapma şansıan sahip olabilirim kanımca.degerli abiler kardeşler eger bu konuda yardımçı olursanız çok mutlu olurum.şimdiden herkeze selamlar saygılar.saglıçakla kalın bol berektli avlarınızın devamını dilerim..
Çocukluğumda bahsettiğiniz çevreden,çay bahçelerinin ve parkın önünden sarıkanat dahil yakalamadığımız balık yoktu.Tabii 1986-96 arasını kastediyorum. En son 4-5 yıl önce gittiğimde tek tük izmarit ve çinekop görmüştüm. Ama inanıyorum ki dişliler akın yaptığında bu koya da mutlaka uğruyor.
çok teşşekür ederim.umarım burda avlanan arkadaşlar vardır ..ben ara ar aist a gititimde feribota a binerken sordum orda sürekli balıkçılar var çıktığını söylemişlerdi ama tabii daha doğrsu burdaki arkadşalrdan giden var mı durum nedir bilgi almak istedim.
Sadece av için gidecekseniz ve yolunuz uzunsa önermem. Fakat amacınız iyi zaman geçirmekse burası benim hep favori mekanım olmuştur. Mimar Sinan güzel sanatların duvarına bitişik bir kayıkçı kulübesi vardı.Orda duruyorsa bir çay ocağı var.Hiç birşey yapamasanız takımı bırakıp burda çay için derim. baktınız olmadı,denizi solunuza alıp yol boyu devam edip karaköy iskelesine uğrayın.Burda her zaman oltacılar bulunur.Taburelere oturup odun ateşinde bir çay içip çaparicileri izleyebilirsiniz.