slm arkadaslar.. valla arkadaslar ben kabataslıyım evımde sahıle 100mt oldugu ıcın devamlı burdayım neyse gecelım konuya dun gece yoklamaya sahıle ındım gece saat 23:00 sıraları bır arkadas kaba cınekop mu dıyım sarıkanatmı dıyım işde 1 tane aldı ...ondan evvel bır abımızde kamıs 9oldu cektı ınenın bırı gımıs neyse gece 1-2 sıraları bır arkadasda cınekop aldı. gecen haftada resımde oturan kabatasın yerlısı medariiftarı murat abı 1 lufer almıstı.yanı tek tuk kendını gösteriyo bu balık sımdı sıcaklar dusuyor yamurlarda gelıyor hayıslısıyla bakalım.
Forumun genel üslubuna aykırı anlatımınız ve En İyi Avı kısmında kulandığınız ifadelerden ötürü sizi kınıyorum... En iyi avı: yenıköy çakar 2 satte 12 lufer zıpkınla.kacırdıgımın ıskaladımın yırttımın haddı hesabı yok .
ne alaka ustad kufur mu ettık terbıyesızce bısey miı konustuk ne ınsanlar var allahım yawu...sakıncalı bır durum olsa saten admınler uyarır..bende bu ıstınade sebebsız yere bana yazdınızdan sızı kınıyorum. heeeeee eger yırttıgımın anlamına takdıysanız bır zıpkıncı varsa sıze söyler yırtmanın ne oldugunu ama gene ben sölım bılmeyenler olur balıga atıs yaptınızda zıpkınla sırtdan yada kenardan vurdunuzda şişle , balıgın o an cırpınarak şişden cıkmaısna yırtılma denir serkan arkadasım bazen ıstavrıt basende ızmarıt yaprak yemle aldılar
kabataş için yardım Timur selamlar, bu işte yeniyim. benim de evim Kabataş'a yakın, Cumartesi günü gündüz birkaç saat yeni aldığım takımı denemek için gittim. İstavrit ya da izmarit alanı görmedim o bölgeden, sadece sanırım yukarıda fotoğrafı olan Murat Bey zargana alıyordu, yem için oradan istavrit ya da izmarit alma şansımız olur mu? Ya da o bölgeye yakın yem nasıl temin edebiliriz lüfer/çinekop için, yanıtlarsan sevinirim. Saygılar...
merhaba AKIN valla murat abı ılk luferı cıkaran oldu.az evel sahılden geldım lufer aldı mustafa abı 2 tane bıkacda cınekop cıktıbalık basladı sankı ınsallah yogunluk artar.he bıde gece ıskeleden ınce takımla ıstavrıt alıyoruz.ızmarıt de cok az tek tuk tadı yok..bence yemlı ızmarıt ve sılıkon vs takılıcana en guzelı ınce beyaz takım caparı ıskeleden yemnı ıstavrıtını tutabılırsın..akın tanıstımıza bu arada memnun oldun sahılde görusuruz ınsallah ..ya bıde benım actım konular bana emalle gelmıyo anlamadım allahdan bır bakım dedım konuma o yusden gec dondum sana saygılar görusmek uzere..
Merhaba Timur bey...Bende genelde çinekop,a kabataş (fındıklı parkı) a gidiyorum.Geçen hafta gittim ama malesef yem bulamadığım için gece beklemedim.İlk önce köprüde istavrit yakalamayı tercih ettim ama oda olmadı, ücretini ödeyip alıyım dedim kraçaları almak istemedim..Kısmetse bu çarşamba gece sabahlayacağım...Malüm benim yolum uzun olması vesilesiyle sık gelemiyorum yoksa istanbul'da oturmus olsam her gün balıkta olurdum
evet biz devamlı ordayız ınsallah görüşürüz şuamda balık basladı arkadas 7 tane aldı bırı 4 vs yanı kendını gostermeye basladı