Yer : Kabataş açıkları (Tekne değil - Kıyıdan da değil ) Takım : Gece klasik mantarlı dip + Şafak vakti Rapala Bulunduğum mekanda dün gece inanılmaz çinekop - sarıkanat vardı. Yanımdaki iki arkadaş yanlarında getirdikleri kasayı silme doldurdular. Dün gece av mahalline giderken taze istavrit götürmediğime o kadar pişman oldum ki. Yanımdaki arkadaşlar kurşunun dibi bulmasıyla balığı toplarken bizim bayat istavrite dokunan bile olmadı. Tabi öylece bekleyecek değildim, hemen diğer kamışı yem tedarikine seferber ettim ancak istavrit hiç yoktu. Kısa sürede 3 adet yemlik izmariti kovaya atıp hemen hedef ava yöneldim. Sabaha kadar ancak 18 adet alabildim, 3-5 tane de iğne kopardım. Sarıkanat taifesi izmaritten pek haz etmiyor galiba. Tan yeri ağarırken birden bire hemen 10 mt. önümde 20ye yakın tekne belirdi. Maaşallah çaparileri iğne iğneye silme dolu. Yanımda çinekop çaparisi de yoktu. Balığa bu kadar hazırlıksız gidilir mi? Hayatımın avını yapacakken... Neyse 3 adette rapalayla aldım, 3 tane de su üstünde kaçırdım. Boğazda balığın bu kadar bol olduğunu görmek sevindiriciydi. Yanımda fotoğraf makinesi de yoktu maalesef, o muhteşem manzaraları paylaşamadığım için üzgünüm.
Hasan hoşgeldin. Sanırım, bu dönüş sonrası ilk raporun. "Kıyıdan da değil, tekneden de" ise, acep nereden? Denizde bir platform olsa gerek? Selamlar.
Tekrar hoş geldin Hasancığım. Yalnız, bilmecelerle hiç aram yoktur. (gerçi tahminim de fena değil hani) Bak, sınıfta kaldım iyi mi?