İyi günler öncelikle bu benim ilk av raporum ve ilk defa bu büyüklükte balıklar tutuyoruz. Yaz okulu bitimine deniz kardeşimle beraber 1 hafta kala planlar yapıldı ve kamp alanı olarak kabatepe orman kampı seçildi.Bekleyiş esnasında takım çantamızı kurduk,yeni olta takımlarımızı aldık, yol haritamızı çizdik, planları bitirdik ve gün yolculuk gününe geldi çattıı.21 ağustos cumartesi günü Çanakkaleye otostopla 4 saat'te ulaştık.Yemlerimizi aldık(boru kurdu ve sülünez)ve eceabat feribotuna bindik. Rüzgar fena esiyordu ama bizim içimizdeki heycanı zerre azaltamadı tabiki. Biranönce kamp alanına varıp akşam suyuna yetişmek istiyorduk.Akşam saat 8:30 gibi kamp alanına vardık,çadırımızı kurduk ve hemen sahile koşturduk. Sahil çok güzeldi anlatılmaz yaşanır derlerya hani o cinsten.. Hemen açtık takımları tipik 3'lü dip takımı 50gr kurşun, güneşin batışına kaptırdık kendimizi gerçekten burası çok güzel bir yerdi mest olmuştuk.. Hemen oltaları suyla kavuşturduk ve aman tanrım anında bir vuruş aldım.Kurşun daha dibe oturmamıştı bile ve hallice bi balık çektiğime emindim çok sevinmiştim burası balık kaynıyordu. Ve.. Beni heycanlandıran Küçük dostumuzu suya hemen geri iade ettikten sonra yemleri tazeleyip oltayı tekrar denize attım ve başladım beklemeye.Küçük balık varsa büyüğüde vardır demişti hep büyüklerimiz Saat 12'ye kadar pek gelen giden olmadı bizde sahilin tadını çıkarıyorduk çok güzel bir akşamdı.Tam bu saatlerde bi abimiz rastgele diyerek geldi ve tanıştık.O anda denizin oltasını işaret etti ve kontrol etmesini söyledi deniz hemen oltaya koşturdu ve başladı toplamaya.Hepimiz merakla oltanın ucunda ne olduğunu merak ediyorduk çünkü kesinlikle orda debelenen birşeyler vardı.(Kabatepe sahili ilk 30-40 metre yarım metre derinliği geçmez ve balığın 30-40 metredeki debelenmesini sahilden rahatlıklar farkedebilirsiniz.)Sonunda deniz balığı yanımıza getirmişti ve ben hemen zıplayıp onu iğneden çıkardım.Çok güzel bir mırmır yakalamıştık.Harun abinin ayağı uğurlu gelmişti.Bu balığı ben ilk defa elimde canlı tutuyordum ve deniz ilk defa böyle bir balık tutmuştu.Bizim için vazgeçilmez bir heycandı ve sevinçten çıldırıyorduk. Hemen yanındaki file içindeki isparozuda saat gece 1 civarı ufak bir yılan balığıyla beraber tuttum ve buda benim ilk isparoz avım oldu Yol yorgunuyduk fena rüzgar yemiştik ve muhtemelen yarın çok fena hastaydık ama çok mutluyduk.[Gece pili bittiği için fotoğrafları gündüz çektik ama file sayesinde balıkların ikiside hala yaşıyordu. Daha sonraki günlerde harun abiyle beraber botla açılarak çok sayıda isparoz, karagöz, kaya levreği tuttuk.Çok güzel zaman geçirdik ve yeni arkadaşlar edindik.Kabatepe orman kampını herkese tavsiye ederim.
ilk yorum onur kardeşim, ellerinize sağlık. güzel bir rapor olmuş. 20' li yaşlarda , iyi bir arkadaşınla birlikte sırt çantalarını, olta takımlarını alıp kampa gitmek,gidebilmek... eminim çok zevkli geçmiştir. mırmır da çok yakışıklı, benim selimpaşa' da tuttuklarımdan büyük görünüyor. ayrıca bu yaşlarda , bu duyarlılığınız için de tebrik ediyorum sizi. salıverdiğiniz küçük balıkların büyüyünce sizin oltanıza takılması dileğimle ; )
Onur ,Tebrikler gerçekten çok güzel bir rapor ve harika resimler.Sizin gibi genç kardeşlerimizin bu hobiye sahip olması çok güzel.Duyarlı davranarak küçük olan balıkları geri bıraktığınız için ayrıca tebrikler.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
slm onur abicim av raporu resimler balıklar şahane takım çantası hedeflediğiniz balık ekip böyle çalışmanın neticesinide almışsınız maşşallah ilk avınız böyleyse sizde çok iş var rastgele abicim
Hadi bakalım Odi, hayırlı olsun, bakıyorum ilerletmişsiniz avcılığı 2. Bursa organizasyonundan beri. İnşallah daha güzel avlara imza atarsın.
arkadaşlar tebrikler , çok güzel bir konu paylaşımı olmuş mırmırında maşallahı var. Hakan abinin de dediği gibi işi bayağı ilerletmişsiniz herhalde 3. Bursa organizasyonunda bizlere ders verirsiniz
anaaa inanmıyorum benim top sakallı onur kardeşimle deniz kardeşim balık yakalamişlar hemide mırmır siz baya ilerleme kaydetmişiniz bu aralar daha nice güzel avlara diyelim
Hakan abi çok teşekkür ederim.O organizasyon sayesinde çok şey öğrendim gerçekten.O konuda çok hakkınız geçti abi saolun varolun
İşallah yücel abi.Aslında daha çok balık tuttukta sadece ilk gün kıyıdan tuttuklarımızın fotoğraflarını çekebildik.Fotoğraf makinesine kum kaçtıda
Ooo seyit abi çok teşekkür ederim. Abim estağfurullaah Tuttuysak bir iki bişey oda sizlerden öğrendiklerimiz sayesinde.
Çok teşekkür ederim mustafa abi. Abi kestik ya ne sakal kaldı ne bıyık dümdüz olduk walla.Hep dalma merakına abi yoksa maske oturmuyo yüze
onurcum avların daim olsun askerliğimi nara da yapmıştım.. askerlik süresince de avlanmıştım.. resimleri görünce derinden bir iç çektim .. saygılarımla