Biraz araştırdım pendulum casting ve surf casting var başka göremedim. Hatta o ikiside başlıkta farklı olmasına rağmen aynı teknik gibi görünüyor. Bikaç teknik olduğunu duymuştum başka hangi teknikler var? Teşşekkürler...
Pendullum,off the ground,Owerhead pendulum =sarkaç off the ground =koparma Owerhead=kazma sallama .. kurşun arkada havadayken baş üzerinden sallama daha çeşitleri var.sağa sola döndürmeler vs..vs
Sağolun. owerhead klasik atış tekniği sanırım. pendulumu izledim onuda biliyorum. Diğeri de arkaya yer bırakıp atılan teknik olsa gerek. Çalışacağız.. Başka çare yok.
çalışırken etrafınızda kime olmasın çok usta kamışta kullansanız surf teknikleri zordur..ilk kez deniyenler için http://www.youtube.com/watch?v=qj-o1MyHbkk özellikle videodaki gibi pendulum yaparken koca marmara denizini tutturamıyabilirsin dairesl hareket olduğundan zamanla hatası yapınca bi bakıyosun kurşun 100 metre soluna kumsala düşmüş
ne yaptınız abi ya, kamis sistemi iyi degilse ne kadar teknik denersen dene bos, duz firlat gitsin. burada esas onemli olan balance, ve iyi firlatmak teknik en fazla %10 kazandiriyor belki %15. yani 100 metre gidecekse 115 metre gibi. Eger balansin cok iyiyse atis teknigiyle %30 yakalar herhalde. benim su ana kadarki tespitlerim bunlar