Kaç santim kampanyasına dizi oyuncuları destek verirse..

Konu, 'Genel Konular' kısmında jigging tarafından paylaşıldı.

1. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
  2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    gerçekten yorumsuz.

3. modena

modena

aslında yorum yapılır da burası uygun değil...

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    aynen abi zaten vatandaş yapmış yorumu iligli sayfada aşşağıda okudunuz mu :D

5. Bilal Çoban

Bilal Çoban Bilal ÇOBAN

En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    Böyle şeylerin olacağı belliydi. İsim konulurken düşünülmesi gerekirdi, geçti...

Hatunların tişörtlerinde " Seninki kaç santim " diye bir yazı, ne balık resmi var, ne de başka birşey... Akla ne gelir ??

6. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Şimdiye kadar hiçbir yere yorum yazmadım. ama bu greenpeace'in eylemlerini pek hoş bulmuyorum kaç cm eylemini de desteklemiyorum. kampanya bu şekilde yapılmamalıydı.

7. modena

modena

bu kampanyanın internet de verdiği balık boyu cetvelinde boyların literatüre uygun olduğu yazıyor...ama levreğin alt boy limiti 18 cm...ne alaka...yapılan bütün çalışmalarda en alt üreme boy limiti 35 ile 37.5cm arasında...

kampanyanın adı zaten ayrı muamma...konuşacak o kadar çok şey var ki aslında...ama ne yapayım...ben kendi işime ve avıma bakarım...anlayan anlar anlamayan anladığında iş işten çoktan geçmiş olur...

8. modena

modena

şimdi yorumları okudum kardeşim...daha da içim geçti...:mad:

deli dalgalı kıyıya donuma kadar ıslanmış vaziyette bayılana kadar at-çek yapmayı istiyorum...

9. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

arkadaşlar kusura bakmayın,konuyla alakası yok ama Caner,den bir ricam var.Ebay ile ilgili açtığı konuya bakarsa sevinirim.

10. 29519

29519

Reklamın kötüsü olmaz denir. Arkadaşlar bu reklam bir şekilde insanların dikkatini bu konuya çekiyor ve önemli olanda bu diye düşünüyorum bence başarılı bir çalışma sonuçta ses getiriyor.

11. Tarzan

Tarzan Erman

Valla herkesin tabiki kendi yorumu ama ben internette ilgi uyandırması bakımından başarılı buldum. öyledir böyledir en kötü tanıtım bile küçük balığı salarken bana salak gibi bakanlardan veya kovası ağzına kadar parmak kadar lidakiler ispendekler dolu insanları görmekten iyidir.endüstriyel balıkçılıpı saymıyorum bile. Konuyla alakalı balığın boy olayını hayatında duymamış milyonları düşünürsek bu reklam biraz bir kesmin dikkatini çekse bile faydası varsa olsun abi bel altına çekilme konusuna gelirsek internette her türlü ahlaksızlık zaten ucuyo bu kimseyi etkilemez. ama bende kesinlikle konuyla alakalı greenpeace in bir çok eksikliği olduğunu düşünüyorum.

12. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Bazı şeyler bu kadar alenî olmamalı, slogan zaten yeterince dikkat çekiyor. İrem Altuğ ismini görünce videonun tarzı anlaşıldı. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bence bu.

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    ...................!

14. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Üyesi olduğumuz forumda ve videonun yayınlandığı sitelerde yapılan yorumlara bakılırsa kampanya yeterli dikkati çekmiş ve daha geniş kitleye ulaşacağa benziyor. Bu açıdan çok başarılı bence. Ancak kampanyanın ahlaki değerlere aykırı biçimde ilerlemesi can sıkıcı. Zaten ahlaksız ve basit insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşamıyor muyuz? Bu ülkede bir olaya dikkat çekmek için en iyi sloganı ve en iyi reklam filmini çekmişler bence. Bayanlar Voleybol Şampiyonasında mayo giyen tek olmamız bunu gayet iyi açıklıyor. Diğer bütün ülkeler şort mayo yani daha kapalı giyinirken biz sözde inançlı ve ahlaklı bir ülkeyiz; külot tarzı mayoyla maçlara çıkılıyor. Tek neden ahlaksızca da olsa dikkat çekmek. Aç köpek gibi; oynayan kızlara bakan erkekleri seyirci olarak çekmekte olsa; seyirci seyircidir yeter ki para gelsin mantığı. Acınası insanlar..!
    CÜMLETEN RASTGELE........

Son düzenleme: 16 Aralık 2010
  15. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    İsminden dolayı bu kampayanın böylesi nahoş durumları beraberinde getirmesine şaşırmadım.
    Hele ki Türkiye gibi bir ülkede bu tür şeylerden nemalanan sanatçı tayfasının oldugunuda düşünürsek olay içler acısı bir hale gelmiş oluyor.
    Hatta ben daha bir kısım sanatçılardan da bunu malzeme yapacakları skeçler yada geyikler bekliyorum.
    Herhalde bu da ülkemize has bi özgürlük anlayışı olsa gerek ki, ne neden yapıldı amacı ve niyeti nedir diye düşünülmeden acımasızca ve vicdansızca cımbızla çekip çıkartıp kullanma ve ondan ekmek yeme...
    yazık...
    Çok yazık...

Son düzenleme: 16 Aralık 2010
  16. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Biraz açık görüşlü olmalıyız. Bence gayet esprili ve dikkat çekici bir kampanya.

17. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

bu ne ya... ecnebi istemem falan filan... konunun çoook dışındalar abicim... ısırmalar falan ... hatta devamını izlemek için tıklayınız demişler ya, bunu izleyen hakketten devamını izlemek için tıklar yani... tebrik ederim olmamış...