KADIKÖY İSKELESİ VE BAĞDAT CADDESİ SAHİL

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Masse tarafından paylaşıldı.

1. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Kadıköy İskelesi ve Bağdat Caddesi Sahil Taraflarından Av Raporlarınızı Bu Kısma Yazabilirsiniz Arkadaşlar ,İlk Rapor Benden :)

Kadıköy Vapur İskelesinin Önü ve Suadiye Sahil Tarafı Sarı Kulak Kefal Yapıyor Kefal Meraklılarının Bilgisine Sunulur ! mrsparkle

Attım Ağzına Gitsin Boğazına ,Herkese Rast Gelsin ! reeling

2. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    KADIKÖY SAHİL İRİ KEFAL YAPIYOR DİKKAT !

Öncelikle Herkese Selam Hepinize Rast Gelsin ,

Bugün işim dolayısıyla kadıköy sahil tarafındaydım eminönü vapurlarına binmem gerekti,Sizlere hem kadıköy sahil hemde eminönü galata köprüsünde gözlemlediğim av raporumu veriyim :)

Kadıköy iskelesinden iri kefal alıyorlardı bilginiz olsun ,kefalden başka birşey yok ama kefaller gayet büyük boyuttalardı.

Biraz sohbet ettim balıkçılarla hava rüzgarlı olduğu için balığı dipten aldıklarını söylediler,yemli takımla dipten iri kefaller alabilirsiniz yem olarak ekmek kullanılıyor .

Galata Köprüsü hem kefal hem izmarit ve birazda istavrit yapıyordu ,Ben köprüde tutmuyorum ama tutmak isteyenler için izmaritlerin büyüklüğü gayet iyiydi yemli takım kullanılarak karidesle güzel izmaritler yakalamak mümkün.

Ayrıca köprüden kefalde alabilirisiniz,istavritte yapmaya başlamış yavaş yavaş bilginiz olsun...

Herkese Rast Gele,