Kadir in popper sahtesi siftah 1

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    öncelik ile günaydın herkese:)

avı yakalıyan sahtenin modifiye anlatımını aksiyonunu bu linkden inceliyebilirsiniz:)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49066

ha bu arada o konu içersinde ben ne demiştim size:D o cümleyi not aldınızmı:D

neyse meraya rötarlı gittim,4:35 de yattım 5 de kalktım yemedi yarım saat daha kestirdim:D mekanın yolunu tutdum.ima skımmer mi yoksa yeni icat popper mu derken dedim popper;) iş yaptırmam lazım bunahihi

ilk atışımda gördümkü düğme nin orta kısmını yararken biraz geniş yarmışım.sahte havada iken düğme yerinden çıktı 1mt filan sahtenin önünde:rolleyes: klipsde ufak olduğundan yerinden çıktı,1numara büyük klips ile sorun yaratmaz..

neyse 1 2 3 derken 4cü atışımın sonuda aksiyona başladığımda takip gördüm.tempoyu dahada hızlandırdım poppuru pöpürdetiyorum suyu yararak:D

bir daldı alamadı..tempoyu kesmeden devam ettim bir daha daldı yine alama derken bir daha yine alamadı:D 4cü ye makina cırrr ötmüye başladı bu sefer aldı balığı benim el işi sonradan bozma popper u:D

dedim hani bir söz etmiştimya önceki gün formda,,aha işte onu yerine getirdim dedim:D balığı benim havuza bıraktım..

turist resmimi çekiyor filan orda:cool: .başka bir turist geldi,havuzun içinde 15dk filan resim çekti,videoya filan çeker balığıhihi . tekrar yokladım yokidk
    baracudalar arazi olmuş kaç seferdir yoklaridk

madem böyle erken kestim.istek üzerine wtd aksiyon gösterimi yaptım..onu şimdi yüklüyemem zira.2 görüntüyü aynı ekrana yerleştirecek proğram indirmem lazım..vardı süresi dolmuş,sonra hallederim onu;) beceremez isem,görüntünün birini araya kesik kesik yerleştiririm.movie proğramında..

resimler:hungry:

evet yine zargana tutdum:D balık tam 74 bucuk cm geldi:hungry: trofe boyunda bir zargana:hungry:

Uploaded with ImageShack.us

düğmesini sevsinler senin:D gadalarını alırım senin:laughing:

ben yatmaya gidiyorum hade byee:D

herkese rasgele

2. streptococus

streptococus Şevket TERKAN

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster-sea bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 fa
    Tebrikler,azmin sonu bu olsa gerek.

3. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Zarganayı tebrik ediyorum. o sahtenin iğnelerini ağzına almayı başarmış.
    Benim sahtelere saldıran salak zarganaların daha hiçbiri bu başarıyı elde edemediler.

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Vay düğmeci zarganaya bak sen :D

Tamamdır, yeni akım başladı, sahtelerin gagalarını kesip düğme çakıyoruz :D ;)

Eminim barakudalar da sevecek. Şu ara yoklar ama, sırtıda bile nadiren çıkıyor. idk
    Bayramdan sonra başlarlar dalmaya. :thumb:

Düğmeciye bak sen yaa... İriymiş de... :laughing:

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D:D:D:D Helal olsun.
    Böyle su üstü sahte başarısı Japonlarda bilem yok.

Düğme ayarlamanın zamanı geldi. :)

Tebrik ederim. Çok iri bir zargana. Ekürisini salmasaydın bugün ikilemiştin. :):):) Kımet, yarın sabah ikilersin nede olsa. :D

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    tebrikler kadir abi zargana 10 numara ucuna ne taktın

7. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Ya Kadir kardeşim, sen bu balıkları özel bir havuzda mı avlıyorsun :)
    Bir yerde kola kapakları ile yapılan bir sahte görmüştüm onu da denemeleisin bence. Maşallah. Devamı da rast gelsin. Okudukça gözlerimiz ve yüreklerimiz bayram ediyor. Kendim tutmuşcasına seviniyorum.

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    ellerine sağlık sistem çalışıyorsa sorun yok demektir

sevgiler

9. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    Tebrikler kadir.kendi yapımın ile ile balık avlamak seni bayağı neşelendirmiş..Bizleri de balıksız raporsuz bırakmıyorsun...modifiye ettiğin rapala x-rap subwalk modelini balık olduğu zamanlarda denedin mi?yani çok deneyip te hiç verim alamadın mı?çünkü hafif batarlı wtd aksiyonu olan bir sahte ve bence iş yapar gibi...

10. Kuzey Doğu

Kuzey Doğu Kerem A.

Favori Kamış:
    Shimano Alivio DX
    Favori Makine:
    Okuma Safina Noir 55
    Tebrikler güzel bir zargana yanlız tutması çok zahmetli at çek kamış biraz ağır ise olay bitiyor. Bu arada şu balığa nedense hiç ısınamadım :D

11. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Güzel balık Kadir abi tek olsun benim olsun :)

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

maaşallah bu güzel bir haber balıktan çok sistem harika eline sağlık abi dün dediğimiz gibi bu çok güzel oldu :)

13. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Çok yakışıklı Zarganaymış. Harbi balığa değil oyun oynamaya gidiyorsun. Aşmışsın sen bu işi valla:D

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

sağolun arkadaşlar abilerim teşekkür ederim:) istediğiniz birşeyin üzerine gitmezseniz o sizin ayağınıza gelmez derler atalarımızhihi

sahtenin kendi halide avlamıya yeterli,lakin amaç eldeki ekipmanı farklı tarz aksiyonda (popper aksiyon) kullanarak sonucun peşine düşmek:)
    düğmeyi açarken birazcık daha hasas açmak lazım arasını incecik,,ben tornavidayı ısıtıp bastım geçtim üstünden:D
    baracudalar da severmi bilmemhihi popper sahte ile,ince uzun olmuyan balıklar hedef balığım deyiller:)
    daha çok levrek.akya türleri,grida vs vs cins balıklar..:hungry: bunların sahteye biniş anları gerçekden görmeye değer;)
    ALLAH nasip ederse bu yıl yine güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber:)

balıkları özel havuzda tutmuyorumhihi zira doğru zamanda doğru yerde olduğumdan şansım yaver gidiyor,mekan mekan fark ediyor..ortalama hep aynı zaman diliminde alıyorum balığı bu mekanda,diğer mekanda daha erken veya daha geç oluyor bu:) bunları meranın tozunu yuta yuta öğrendikhihi

50 kuruş ve 10 kuruşdan az büyük içi bombeli düğmelerde gayet olumlu çalıyor,ve klipsi takmak daha kolay oluyor,düz yazssı düğmeye klips takmak zorlaşıyor,çünkü sahtenin kendi halkası ile neredeyse kafa kafaya denk geliyor,yanlız bazı sahtelerin halkası daha büyük olunca pek bir sorun yaratmıyor.

son olarak,bu işi gönülden severek yaptığımı belirtmeliyim.sahtenin arkasında balık göreyim ve atlatayım bu bana yetiyor bilehihi atlamasa bile.bu sefer takıntı başlıyor neden atlamıyor vs vs gibisinden düşünceler başlıyor,boş zamanda vaktimi buna harcıyorum,böyle eğlenip yaşayıp gidiyoruz işte:D

herşey gönlünüzce olsun,

walking the dog aksiyon gösterimini bu güne yetiştirmeye çalışıyorum;)

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Home made pooperla trofe zargana :) kadir abi ' Kadir's lurres ' diye bir patent al

16. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Kadir valla alemsin ancak tebriğide fazlası ile hak ediyorsun. Devamlı aksiyon halindesin, denemelerin bir harika. Monoton bir avcılığın dışına çıktığın aşikar.Zaten olaya renk katan da bu. Tek düze bir avcılık işe gider gibi yapılan ve dönülen. Ama kendi yaptığın sahteler, sahtenin önüne düğme koyman ve diğer tüm yenilikler senin takip edilmenide sağlıyor. Bol balıklı günler dilerim.

17. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Senden daha çok şey görecegiz kadir abi sabit kalmıyan bi anlayışa sahipsin bu konuda hep arayış içerisindesin tebrik ederim zarganada maşallah lafını hakediyor dogrusu emegine ve yüregine saglık :)

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun arkadaşlar abiler ben teşekkür ederim:) buna patent alınsa misalhihi paten almak için harcadığın paraya yanarım:D
    zira düğme ve kapak heryerde bulunan bir mazeme,del tak ve at çek hepsi bu:D
    bu arada popper sahte stokları olan firmalar tarafından dava edilmem umarım dermişim:D
    sistem denendi çalışır düzenekde olduğu gözlemdi,en ucuz popper sahte temin etme imkanı doğdu:)
    aksiyonunu bağenmediğiniz sahteniz,bir köşede yatacağına,belki bu yöntemi uyguluyarak hayata döndürebilirsiniz:)

elimden bu kadarı geliyor handmade sahte balık yapımı hususundahihi ,komple yapmak bayağı teferruatlı iş,henüz ona hazır deyilim.zaten yeterli ekipmanımda yokhihi
    ama geçen seferki eklediğim videodaki gibi,fırça sapı denk getirirsemhihi neden olmasın.o tip bir malzeme daha az oğraştırır:)
    tekrar teşekkür ederim,
    saygılar

19. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Hand made lures Kadir :) Tebrik ederim Kadir kardeşim emek verdiğin bişeyle emeğinin karşılığını almak güzel bişi bunuda sen başarmışsın.

20. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    AlbaStar Alfa50 10 Ball Bearings
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    Tebrik ederim,Oltaya gelen balık Zargana olsun 5 fazla olsun:D