öncelikle merhaba.uzun zamandır planladığımız assos balık avının zamanı geldi çattı ama ne yazıkki heryerden üst üste kötü haberler geliyor.bu gece yola çıkıcaz ama kimse sorsam kıyıdan bişey alamassınız diyorlar.hadi assostan vazgeçtim sarımsaklı ayvalık cunda taraflarında da hiçbişey yokmu. ispari bile tutsak yeter.zor durumdayım lütfen bi akıl verin
valla kardeşim o tarafta balık tutmadım ama bence ne olursa olsun gidin kısmetinde yoksa balıgın bol olduğu yerde bile bişey yakalayamazsın zaten bence maksat kafa dağıtmak birde balık tutarsam deyme keyfime ama gelmezse de üzülmüyorum hiç bir zaman amaç orada vakit geçirmek bence sana rastgele kısmetine güzel balık çıkar inşallah belki akya yakalarsın kısmet bu...
Her balık tutamayan kafayı yerse, bu dünyada sağlam adam kalmaz arkadaş. Bu raporları yazarken sen zannediyormusun her seferinde aynı şeyler oluyor. bu yüzden sakin sakin, salla oltanı balık gelirse tuttum diye sevineceksin, gelmezse, ohhhh temiz hava aldım spor yaptım diye sevineceksin. balıkçılığın da gerçekleri böyle. Haydi rastgele bakalım.
Uğur , o kafa sana lazım boş ver... baktın olmadı zorlama..gün batımında su kenarının tadını çıkart..bunun sofrası var , mangalı var .muhabbeti var..
ya abilerim uzun zamandır planını yapıyorduk.kimle konuşsam balık yok deyince keyfim çok kaçtı.en son ören e gitmeye karar verdik bu gece çıkıcaz yola.umarım iyi dilekleriniz tutarda boş dönmeyiz onca yoldan
Ugur kardesim, hırs yok, inat yok, kompleks yok bu iste. Bak imzada ne yazıyor? Bak keyfine. Degisik bir gunun keyfini sur. O atmosferi ve heyecanı yasa. Birikmis gunlerin stresini at. Gerisi bos. Yoksa git balıkcı Resat'a, al 3 kilo cipura, Levrek v.s. yak mangalını.
Allah Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.. Rabbim avında bol bereket versin... Bol Şans .. Ama abi paylaşımını ne olursa olsun bekliyoruz...
Bende son 3 yıldır neredeyse her yaz olta alıyordum gittiğim yerlerde, ama balık yakalayamıyorum. Hatta Didim'de balık bol olduğu halde balık tutamadım. Bu sene yine bir takım kurdum bakalım artık, nasip.
Yakaladığım balık senin olsun abi . Zaten çipura haricindeki balıkları geri salmayı planlıyorum. Olmazsa birazını sana gönderirim .
İlk yakaladıgı balık ne olursa olsun bana ait. Veeeee benim yaptıgım gibi birazcık sev ve benim adıma geldigi yere gonder. O bana gelir. Gor bak nasıl mutlu olacaksın. İki zevki birden yasayacaksın. Bu bende alıskanlık yaptı.
Güzel insanlar . önce şunu kabul edin en azından bir yere gidiyorsunuz, ne güzel değilmi, yaşadıgınız ortamdan farklı bir ortama..Bu bile yeterlidir insan için,,gidemiyenler de var.. Olduki balık işleri kesat gitti.. alırsın balıgı (Reşat amcadan ) yaparsın , koyarsın tabaga.. sofrayıda bir güzel süsledinmi.. tamam.. çekersin fotoğrafı yapıştırırsın raporu.. en sona yazarsın. - balıklar tezğahta muhteşem duruyordu..
Arkadas yola çiktigina göre yazabilirim ( moral bozmuyum diye ) . Ben baliga gidip balik tutamadigimda üzülüyorum hele de etrafta tutan olursa kendimi beceriksiz hissediyorum
abi çok çok haklısın ama biraz hırs olsun iyi tarafındaninatta olsun ama kesinlikle kompleks olmasın en önemliside azim