bir arkadaşımın balık avında oltasına takılan tırıvırı illetinin yaptıklarına bakarmısınız arkadaşlar.. Uploaded with ImageShack.us
Gerçekten üzücü bir görüntü. Tırıvırıya yakalanan canlılar nedir acaba? O uzun şey balık mı? Sanırım turuncu olan koi.
Uzun olan su yılanı sanırım. Askerliğimin bir kısmını geçirdiğim Artvin'de Çoruh nehrinde hep tırıvırıyla avlanılıyordu. Sabahtan en az 10-15 adet tırıvırıyla balığa gidenler, tırıvırıların sürekli kopup dibe takılmasından ötürü akşama bütün tırıvırıları nehrin dibinde bırakmış halde dönüyorlardı eve.... Sonunu siz düşünün artık...
Gerçektende üzücü 2 durum var fotoğrafta. Birisi tırıvırı diğeri ise bilinçsiz olarak suya sanılan sazangillerden olan koi japonu.
Terbiyesizlik ya cidden ben bunu terbiyesizlik olarak algılıyorum zaten Avatarıda izledikten sonra doğanın en vahşi canlıları insanlardır teorimi tekrar yeniledim.
İşin nereye gideceğini düşünmeden yapıyorlar tüm işlerini. Adam gibi oltayla avlanmak yerine bu illeti kullanıyorlar zaten bunu kullanarak nasıl insanlar olduklarını belli ediyorlar çok yazık . . .