Herkese merhaba, Ben galiba yeni bir levrek merası buldum Saat öğlen 3 ila 3.10 arası toplam 3 kere saldırı oldu ve saldıran levreklerin 2sini görebildim.Aksamüstüde aynı yerden geçerken 1 saldırı daha gördün şimdi orda at çek yapacam inşallah,ama alt taraf aşırı derece taşlık ve yosun sahtelerimde takılma sorunu yok ama acaba balık gelirse kalama açık olacak ya balık oltayı taşa filan taktırabilir mi bundan korkuyorum? Bu konuda ne yapmalıyım?
attığım yer 20 cm ile (derin yer de 1 m vardır heralde ).Levreğin bu kadar sığ suya gelmesine şaşırdım
balık sahteyi kaptıkdan sonra kayalık bi alan değilse taktırma ihtimali düşüktür takılsada oyunu levrek kazanmış olur sonuçda amatör balıkçılık bi mücadele
Levrek karnının dibe değeceği kadar sığ suya gelebiliyor... Ya derinliğe göre sahte kullan yada takılma ihtimaline karşın favorilerini. Bu ara reklamını fazla yaptım ama o mera için ragotu da dene. Sabah suyunda süt beyaz rengini...
Kullandığınız misinanın çeker değerinin % 20,% 30 daha düşüğüne ayarlamaya çalışın kalomayı,hayvan yemi kaparsa,ondan sonra mücadeleye göre ayarlarsınız. Rastgelsin.
Bu arada sen balığı görüyorsan,balıkta seni görüyodur,özellikle de Levrek kamufle olmakta fayda var. Rastgelsin.
Aynen .. saklambaç oynaman lazım.. levrek bu... 1 karış suda bile gezer..zaten bu tip yerlerde popper gibi su üstü gagasızları kullanacaksın..
Tamam bilgiler için teşekkürler bu sabah merayı denedim avcı balık var ama ne silikona ne sert sahteye rağbet etmiyor niye etsin ki her taraf kefal yavrusu Bu sabah canlı bırakma denicem bakalım
Canlı bırakma yapma boşver.Ordaki levreklerin avlandığı balığa en yakın sahteyi bul onunla yap avını,şansın baya artacaktır.