Malzemeciden aldığım hazır kalamar ile boğazda,anadolu yakasında hangi balığı avlaya bilirim?Saygılar...
. Hedefiniz İzmarit ise uygun hazırlanmış Tavuk eti kulanırsanız çok başaılı Sonuçlar elde edersiniz. Kalamarı da Akşama İzmaritin yanında Tarator sosu ile afiyetle yeme şansınız olur.
hedef izmarit ise en iyi yem midyedir içlerini ayıklayın,hafifçe tuzlayın(hafif)..takın iğneye toplayın izmaritleri
. Neden olmasın ki, Sonuç Kesin... bastır 3 ytl yi yarım kilo tavukla butun gun avlan.... Ben şahsen böyle yapıyorum.
bana bu haftasonu için izmirden 20paket boru kurdu(özel olarak seçilecek) 1 patlak mamun,50 yengeç ve bandırmadan 500 sülünez gelecek tahminen güzelbir eşkine,çupra,karagöz,minekop ve kısmetse levrek karışık rapor yapacam
. Eee pratik olmak lazım. Gecen gün avlanırken yanımdaki adam dediki : "abi ne gerek var balık tutmana, senin yemleri mangala attıkmı tamamdır."
. Eeee Kefal için Tost Ekmeği ( çift Kaşarlı ) sarıyorum, İzmarit için Tavuk takıyorum, Zargana için kurt ,tavuk(şerit gibi) dip oltası ( istavrit) daha ne olsunki, yakında termostaki kahveyle yemleme yapacağım ...
... Bizde ( Kuzey Marmara) eşkine,çupra,karagöz,minekop ve levrek vardıda bizmi tutmadık ... hele bir gelelim yanınızada Siftah yapalım.... ( Boğaç hazırlan... Bandırmaya gidiyoruz...)
Hımmm... dostum istersen bide midye,sülnez,kurtla balık tutmayı bi dene..baya farkedecek sonuçta Balığa giderken büfeye değil...yemciye bi uğra
. Yok be Dostum, karın tokluğuna balık tutmaya çalışıyoruz işte Sonuçta İzmarit Tavuğa daha çok geliyor... ve her halükarda tutuyoruz... Not : Ohhhh Beee...
ben balığa giderken saydığım yemleri ve ateş yakmak için kibrit balığa koymak için tuz bide ekmek oda olsada olur olmasada..götürürüm..yalan olmasın 2 litre su ve 6x2 nefes stokunu asla ihmal etmem