merhaba aziz abi bende akşama doğru saat 7 de körfez e gidicem kalamara deniyecem ama sana sormak istediğim bir soru var kalamaz zokasını nasıl kullanıyorsun
sanırım sen kıyıdan avlanıyorsun..inan o konu hakkında bilgim yok ama tekneden avlanıyorsan iki ve üstü köstekli köstek aralıklarını yarım metre bırakıyorum uzunluklarıda 25cm yapıyorum.
yok ben kıyıdan avlanıcam akşam gün batmasından önce ve gün battıktan sonra daha verimli oluyor deniliyor
evet akşam gün batımı doğru söylüyorsun ve sanırım biliyorsundur zokanı belirli aralıklarda ışık tutman lazım ki fosforu parlasın ..birde aklında olsun gece ay olduğu zaman çok iyi kalamar yapıyor.ben bunu bi çok kez denedim sana rastgele yarın artık buradan yazarsın .....
büyük bi ihtimalle h.sonundan sonra deniz durulacak gibi birde o zaman denersin...nasip yılmak yok denemeye devam balık işi sabır işidir biliyosun
abi yılmak yokta 2 kalamar zokası gitti denize bir tane de 60 gr şamandıra balık yok bakalım haftasonu çipra takımlarını yapıcam artık haftaya iyi olursa giderim bi amca sabahtan gelmiş sadece 1 ısparoz almış balık yok
olursa aslında abi senin tekneyle bir organizasyon da düzenleyebiliriz masraflara ortak oluruz hem de keyifli bir av gerçekleştiririz