Yine güzel bir pazar günü kadim dostum kamuran(yelekli) ve babamla(çizgili swithshirt) beraber balık tutma adına hiç ümidim olmamasına karşın hem gezmiş oluruz hemde şansımızı deneriz diye teknenin yolunu tuttuk hazırlıklar benzin börek çörek vs derken saat 7 gibi tekneye geldik Bu eski resim ama olsun neyse çıktık denize ama nereye gidelim "kızkulesi yok oraya gitmeyelim çok akıntı" var "perşembe pazarı oradada hiç tekne yok son olarak hadi kalamış açıklarına gidelim dedik ve itiraz gelmeyince dümende babam çok acemi denizcilikte biraz alışsın yarın birgün emekli olunca tek başına çıkabilsin diye yetiştiriyorum onu hiç ümidim yok Kadıköy moda ohh geze geze gidiyoruz bu arada bende yeni telefonumdaki gps özelliğini test ediyorum teknenin hızını vs ölçüyorum altı çok yosun midye olmuşş temizlemek lazım vs derken geliyoruz marina açığında fener var onun yanına geliyoruz alışmışız akıntıya bakıyoruz hiç akıntı yok zerre rüzgar yok motor başta rolanti çalıştırdım sonra dedimm gürültüden kurtulalım stop ettim yer değiştirmek istediğimde çalıştırıp yürüdüm Bismillah deyip saldık çaparileri ben açmadım bile balık yoktur diye birde 3 kişi olunca karışıklık olmasın diye açmıyorum ilk çekişler ooo fena değil 3lü 4 lü geliyo bişeyler İstavrit kıraça sardalya derken saat 11:00 gibi kovayı doldurmuştuk Yorulduk ve Herkes tatmin olmuştu Babamı herzaman götürme şansı bulamıyorum özellikle onun mutlu olduğunu görmek beni herşeyden daha mutlu etti Güzel bir pazar geçirmenin mutluluğuyla geri döndük....sevgiler herkese iyi avlar
çok güzel bir rapor...tebrikler...bu arada gps özelliği balık avında çok işe yarıyor...balığın olduğu yerlere işaret koyup sonra ki avlarda daha edersiniz...tekrar bu güzel rapor için teşekkürler...
Valla kıskanmadım desem yalan olur. Teknenizde çok şirinmiş. Raporunuz çok güzel, fotoğrafla desteklenmesi müthiş.
Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz, darısı başıma . Ya babam gelsin onu çıkarayım, ya da oğlum balık sevdalısı olsun beni götürsün balığa İmrendim.
Çocuklar ve babalarının birlikte birşeyler yapması nekadar güzel değilmi. allah eksikliklerini göstermesin. Çok güzel bir rapor olmuş. Elinize sağlık.
Harika bir gün geçirmişsiniz, tebrik ederim Resimler de o kadar güzel çıkmış ki, kart postal gibi bayıldım.. Güzel anlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. Devamını dilerim.