kalecik kızılırmak ile ilgili soru

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında _OzGuR_ tarafından paylaşıldı.

1. _OzGuR_

_OzGuR_ özgür

kalecik civarında avlanan arkadaşlara sordum turna çıkarmı diye tektetükte gördüklerini söylediler.sadece turna takımları ile gitsek canlı yem şasi sahte balık gibi ne gibi sonuç alırız varmı oralarda turnaya avlanan

2. erolarik

erolarik erol arik

Sevgili özgür.Çıkarmı çıkmazmı demeyeceksin,,! Alacaksın takımlarını gideceksin avlağa RASGELE diyerek çalışacaksın, KISMETİNİ arayacaksın, Grantili avlak var ise bizde bilelim , 25 yıldır Kızılırmakta var mı yok mu demedik , adım adım avlandık hiç de bıkmadık,,! Yeni nesil işi garantiye almak istiyor anlaşılan , Rasgele

3. _OzGuR_

_OzGuR_ özgür

garanti ile alakası yok ben ona göre takım hazırlıycam çok yardımcı oldunuz sağolun

4. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    kalecik'te turna varmı bilmiyorum ama sazan yayın kefal bıyıklı balık olduğunu biliyorum 2numara meps le kefal alma şansın var, turna istiyorsan şansını köprüköy kesikköprü arası hatlarda denemeni tavsiye ederim

5. _OzGuR_

_OzGuR_ özgür

araba sıkıntısı var o yollara girmeye :S

6. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    kalecik'te güzel balık alabileceğiniz bölgelerin yoluda çok bozuk en azında kurtboğazı ve çanıllı daha iyi bence sazan ve yayın yumurta döneminde kefalde sıkıntılı büyük boyunu yakalamak için sezonun durumu uygun değil