sabah 06.00da av yerine vardık avlak kalender zeytinburnundan iki abimle birlikte oraya vardım daha hazırlık yaparken barış ve alper le buluştuk sonra b.barış ta orada imiş onada bir selam verdikten sonra avımıza rapala ile başladık kaşık yemli ve çaparinin ardından .tabiki hedef çino sarıkanat lüfer palamut idi yemsizlikten geberirken alperin yemler yetişti sağolsun biz 8-10 sarı kanar 8-10 adette çinekop tuttuk alper palamut aldı iki veya üç adet çinekop ve sarıkanatla devam etti barışta galiba sadece çinekopla avını tamamladı güzel bir gündü balık fotosu az ama atmosferi yaşamanız için birkaç foto aşağıda ilk ve tek balık resmialperden çingene palamutu oltalarım burhan amca ve ekrem abim güle güle barış
tebrikler güzel bir gün geçirmişsiniz bende gelecektim b.barış ilen +90 dakika golü yedim misafirlerden neyse kısmet olursa bu hafta sonu beraberiz
hafta sonu ne zaman bakarsın bende orada olurum o gün şans eseri hafta içi gidicem bir gün ama balık tutsak gam yemicemde evet ya
evet gercektren cok güzel birgündü koralin dedigi gibi 2 adet cingene palamutu vede 14 adet cinekop vede sari kanatla saat 5 gibi avi sonlandirdim ama karal+ baris+b.baris+vede koralin yaninda gelen büyük agbilerim(süper muhabbetlerisüperdi)onlar yanimdan gidince baya canim sikilmadi degil artik baska avlara bakacaz ..bu arada korala ayri bir tesekkür edecem fotolar vede muhabbet süperdi
olurmu barışım pardon alperim : duygularımız karşılıklı hafta sonu dede oradayız diyor orası neresi öğrenelim peşine takılalım derim böylece muhabbete devam ederiz
birde senin kopan takımlarda ip misine ile başlayıp normal misina ile devam ediyordu galiba? misina ile ipi nasıl bağlıyorsun?