yine kalender yine hededef çino sarıkanat palamut tu yola çıkarken. ama oraya gidince herkezi istavrit tuttuğunu bizim hedefin de ortalıklarda olmadığına karar kıldık istavrit için kullanılan takım çeşitli renklarde tüylü ve simli istavrit çaparisi ağırlık rengimiz ise yeşildi .kulanılan ağırlık ben 130 arkadaşlarım 125 - 50-75 gr kurşun ama 50 yi kullanan arkadaş en çok balığı aldı akşam 17.00 dan sonra yemli takım şamandıralı hırsızlı çinekop denemelerinde ise ben hariç herkez 3-5 birşey aldı ama balıklar çinekoptu yem fileto istavrit ağırlıklar 125-75 arası kurşunlar la avlanıldı saat 20.00 gelmesi benimde işe gitmem nedeni ile ava son verildi ama çinokop vardı kalınsa iyi balık alınırdı rastgele özbek abim balığı kırdı istavritleri 50 lik çino ları 75 kurşun ve yakın mesafe engin abi oltaları devamlı karıştıran özbek abiye bakıp kıs kıs gülen burhan amcamız bendeniz korni koral yine özocan çino keyfi teşkilatım
VAY KORAL ABİM yapmışsın gene balığını ilk tebrikte bendeb TEBRİKLER biz gidince haber veriyoruz değilmi
aa haber vermedimmi vallahi ben buradan yazdım birde yakışıklı dergi fotomu koydum birdahakine teldende ararım kardeşimi bu arada rica ederim 1 kilo yemlik balığım var pazara sakladım balığıyemlerinize musallat olmam daha
ben 07.30 da falan gelicem bana güvenmeyin hohoama deli istavrit vardı öyle olursa zaten yemliye kimse atmaz
güzel av zevkli geçmie benziyor... bu arada; sigarasız1: http://img376.imageshack.us/my.php?image=sigarasizuw4.jpg sigarasız2: http://img362.imageshack.us/my.php?image=sigarasiz2ii9.jpg
sevgili üyelerimizden çetinsoft sigaralı fotoları sigarasız yapıp bana göndermiş kendisine teşekkür ederim
tebrikler koralcım artık o istavritleri pazar sabahı getirirsin yem yaparız şaka biryana bende bu sabah yagmura aldırış etmeden kalendere gittim sonuç baya islandım ama 7 adet cinekop vede biraz istavritle eve döndüm
maşallah alper istavritler dolapta yarın sabah kısmetse yem olarak kullanırızbende yağmurluk falan çizme hepsi hazır bakalım yarın ola hayrola