12temmuz 05de ağşiyandaydım.ii bir av geçirip biraz izmarit yakalamayı planlıyordum yalnız hiç bişey beklediğim gibi olmadı.ilk olarak sabah kısmeti olarak istavrit yakaladık saat 07ye kadar güzel bir av oldu,yalnız 07den sonra denizde müthiş bi akıntı başladı saat 10:30a kadar ağşiyanda takıldım yalnız boşa zaman kaybından öte bişi geçmedi elimize eve 2kg istavritle döndük.öğleden sonra saat 16,30dan sonra önce ağşiyan daha sonrada emirgana geçtim malesef denizdeki akıntı ve rüzgar kimseye bişiler yakalamasına müsade etmedi.son durak olarak kalendere geçtim oradada durum aynı belki akşama biraz balık yapar umudu ile 20:00ye kadar takıldım ama nafile bu cumartesi gününü hayal ettiğim izmaritlerden ayrı geçirmek zorunda kaldım belki pazar günü balık yapar ama çok küçük bir ihtimal.bu bahsettiğim emirgan ağşiyan ve kalendere olta atmayı planlıyan arkadaşlara son durumu belirtmek istedim..herkese bol avlar rast gele dostlar
birdaha ki sefere arnavutköy bebek arasında çaml bahçe var orayı dene orası herzaman iyi istavrit yapar ve yakaladıgın istavritlerin tadıda bambaşka olur orada
haklısın herkes izmarit çekemez bu arada kalender ve emirgan sahillerine baktım şuan istavritten eser yok rüzgar ve akıntı devam edio ama izmarit peşinde millet sanırım iyi izmarit varmıs
ben izmarit tutmayı seviyorum ondan izmarit ön plana çıktı.oltaya vuruşu hele birde oltaya takıldımı çekerken verdiği keyiften dolayı,birde eti bence güzel.yemesi hoş oluyor teşekürler herkese