arkadaşlar merhaba dün akşam 6 dan gece 12'ye kadar tarabyada takıldık. Tft grubunun etkinliğide vardı. Avlak oldukça kalabalıktı. Ancak suya atılan okadar oltaya tek bir vuruş bile olmadı desek yalan olmaz. Gece yarısına doğru eve dönerken yolumuzun üstü iki dakika kalendere bakalım dedik. Orada da balık yok gibiydi ancak bildiğimiz dip takımına 40 gram kurşun takım at çek ile çinekop sarıkanat alan bir abi vardı, birde kendisinden feyz alıp aynı yöntemi kullananlar vardı. bu yöntemle avlanan arkadaşların oltası ağır kurşun ile dipe atıp bekleyen arkadaşların oltasıyla bol bol karışıyordu. Çok istekli olmamakla birlikte bir kerede ben atayım dedim. 20 metre ileri atıp dibe indirdim ve 1 2 dakika geçmeden resimde göreceğiniz yakışıklıyı aldım. Etrafımdakileride uyararak oltaları dibe indirmelerini ve ağır kurşun ile yakın mesafeye atmalarını önerdim. tuttuğum lüferden sonra meradan herkes 1 2 çinekop aldı limit üstü. Şahsım adına 1 lüfer 1 çinekop ile avı sonlandırmış oldum, beklediğimiz zaman diliminde oldukça vuruş aldık kaçıranlar çok oldu, balık boyları henüz küçük yemi yanından ısırp kaçıyor. Kullandığım ekipmanlar 150 gram kurşun kendi yapımım 3 iğneli 030 bedenli klasik lüfer takımı istavrit fileto remixon surf makina 6500 protackle landmark 2 420 surf kamış Balığımızın boyu 31 cm'dir
evet bu taktiği bende ilk defa gördüm, aslında rahatsız edici okadar atıp bekleyen varken teşekkürler üstat aynen öyle çok bekledik bu sene balığın yolunu teşekkür ederim hepimize ***... teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun ben klasik takımı 150 gram kurşun ile dibe indirerek aldım üstat teşekkür ederim hepimize ***...