Cumartesi sabahı enfes bir hava, şahane bir manzara eşliğinde Kalender'deydim. İstavrit bol fakat küçüktü. Yakaladıklarımın yarısını suya geri iade ettim. Çevredekiler "suya atacağına benim kovama at" diye epey bir çıkıştılar. Dikkat ettim, 3 santimlik kıraçayı bile geri salan tek kişi çıkmadı. Tarabya, Sarıyer kordonunu gezerken en az 11 tane gırgır teknesi saydım. Birtanesini yakından izledim, tonlarca kıraçayı güvertesine doldurdu.
Su ürünleri müdürlüğü bayram eder artık, bol bol ince istavrit İstanbul halkının beğenisine sunulacak, balık hali şenlenecek. Biz de Greenpeace'e destek olalım ve sloganı soralım " Seninki kaç santim"
Hüseyin abi tebrik ederim harika bir av yapmışsın. Bıraktığın her kıraça için tekerar tekrar tebrik ederim işte oltacı amatör avcıyla karnını doyurmak için gidenin arasındaki fark, burada çok bariz açıklamışsın. O karnını doyurmak için av yapan ve geleceği düşünmeyen avcılarsa son fotoğraftaki gırgırdan ben hiç bir fark göremiyorum. Herikiside benim gözümde aynı. Heleki yüzsüzlük diz boyu olmuş denize atıcağına benim kovama at gibisinden atıflar adamın kalitesini gösterir. Harikasın çok güzel bir rapor
Güzel av ve örnek davranışınızı tebrik eder, bundan sonraki avlarınızında en az bu avda olduğu kadar keyifli geçmesini dilerim.
Bu arada kıraçayı alıp kovaya atanlardan biride bendim... fakat biz üç kişiydik ve diğer iki arkadaş kıraçayı yem yapıyorlardı... pazar günü bulunduğun yerin 10 metre ilerisinde de biz vardık
Bende öyle cinsleri çıldırtmayı çok severim. Şık hareketiniz için tebrikler, zaten olması gerekende budur.