Salarsanız küçüğünü BENİM GİBİ mutlaka yakalarsınız birgün büyüğünü..[/I][/B] Yer: Daha önce küçüklerini saldığım yer.. Takım:3 lü dip oltası.. Kamış: Dandik idare ediyor. Makina:Oda dandik idare eder. Yem.Zargana,istavrit,sardalya.3 iğneye ayrı.Yani açık büfe.. Zaman:Öğleden sonra.. Ne yaptınız..Sadece yedik.. Daha iyileri sizede nasip olur inşallah..
çok güzel bir ava imza atmışsın Necmi abi tebrikler yukarıdaki yazınız çok anlam verici,teşekkür ederim abi
Bu balığa yorum yazılır Süper bir KALKAN sizi tebrik ediyorum. Necmi abi size bir şey soracağım Yaban Tv de bi abi vardı uzun zamandan beri izlemiyorum da size benziyor amatör avlarını yayımlıyordu o kişi siz misiniz diye soracaktım Küçük küçük kalkanları tutar sonra da salardı Rastgele diyorum.
kalkan necmi abi ,seni ve avlarını özlemişiz hakikaten yemlide gösterdiğin sabır bana sabrı yeniden hatırlattı .yalnız sizi biraz kilo almış gördüm aman abi dikkat et formunu koru..
Necmi Abi tebrikler harikasın.. Kalkanda mükemmel, bende tuttum ona benzer bişey bugün yaklaşık 15 kg civarı, benzer bişey ama kalkan değil, oturma odasına halı yapsan olur
necmi abi idolümsün her daim :d canım sıkıldıkça senin eski konularını açıp açıp okuyorum abi harika bi doğacısın ellerin dert görmesin abicim avlarım daim olsun kal sağlıcakla
Necmi abi tebrik ederim; Y.b.n tv'de izlediğimiz güzel görüntüleriniz ve arkasından siz kadar artan Kalkan tutmanız isteğimiz nihayet yerine geldi. Çok sevindim abi, niceleri sizinle olsun.
necmi abi tebrikler güzel balık gerçektende . ben hiç kalkan avına gitmedim ama çok niyetim var inşallah birgün sizin de tavsiyelerinizle bir deneme yapıcam.
necmi ustam eline koluna sağlık iyi bir av olmuş tebrik ederim ..ama bu kalkana birde kılıç yakışırdı inşallah oda nasip olur
Abim ne desem boş, iste usta, iste avcı.. Tüm arkadaslara böyle güzel bir avın nasıl yapılabileceğini kısa ve öz soylemissin.. -Eline saglık -Afiyet olsun...
Necmi abicim ne yaptın sen öyle Balıksız geçen şu günlerimde raporun çok iyi geldi. Eline koluna sağlık...Maşallah tepsiyi geçmiş Umarım bizlere de böyle güzel kalkanlar nasip olur. Paylaşımın için teşekkürler.