Sevgili balıkavi ailesi. Malmunuz istanbul' da iş-güç-zaman oranları balık avi hayatımızı cok ciddi ölcüde kısıtlıyor. en buyuk etkileri de uzak meralarda yapmak istediğimiz ama verim alamadıgımız avların ardından tekrar iş temposuna geri dündüğümüzdeki hayal kırıklıgı oluyor. Neyse kafa patlatmayalım Kalkanının kıyılamaya geçmiş olma ihtimali olan şu Nisan ayının ilk günlerinde aranızda kalkan avi yapan balıkci dostlar varsa birkaç bilgisini paylaşmasını rica ediyorum. Hiç avlanan oldumu Özellikler KAradeniz' in İstanbul' a yakın kıyılarında. Teşekürlerimi sunuyorum RAstgele
zeki kardeşim 22 martta 16 arkadaş kalkana gittik saatte 30km hızla esen poyraz yüzünden küçücük bir koya sıkışıp kaldık ufak bir kalkan yakaladık onuda güzelce iğneden kurtarıp geldiği yere geri saldım 29 mart biliyorsun seçim vardı 5 nisanda gidelim dedik gene poyraz vardı inşallah bu hafta lodos bekliyorum eserse tekrar gideceğim By
Aytekin abi teşekür ederim bilgin için. vede küçük şirin kalkanı şefkatle iğneden kurtarıp büyümesi için ait oldugu yere biraktıgın için. İnşallah hava şartları uygun olurda iyi av yaparsınız. RAstgele
Zeki abi Karadeniz'in İstanbula yakın kısımları demişsin ben Kocaeli'nin Cebeci beldesinde birkaç kere kalkan avına çıktım ama malesef sonunda hüsranla karşılştım...(nisan ayında) Bu arada Aytekin abi bizlere çok iyi örnek olmuşsun....