Bugün hanımla işyerinde otururken birden karar verdik.Lodos çok şiddetliydi bu havada denizin kenarına yaklaşılmaz gibi görünüyordu ama amacımız balık tutmaktan çok biraz deniz havası almaktı.25 km uzaklıktaki meramıza gittiğimizde takımları bile zor açabildim.Müthiş bir kum fırtınası vardı.Yanımızda getirdiğimiz yiyecekler bile kum altında kaldı.Yem olarak sardalya ve hamsi kullandım.33 cm bir kalkan 22 cm bir kefal 1 tanede izmarit.Hepsi suya iade tabiki..Bugünkü avda tek yandığım şey balık iadelerinde yeni aldığım güzelim ayakkabıların gelen dalga sonucunda ıslanmmasıydı. Lodosa ancak 2 saat dayanabildik..Bu kadar sıkıntı yeter deyip geriye dönmek zorunda kaldık.. NOT:Tarzıma uymayan çok dandik bir rapor oldu ama yönetimle her ay 4 rapor anlaşmam olduğu için bu kadar oldu kusura bakmayın artık..
Islansa ne olur, kuru kalsa ne olur? Nuh nebiden kalma ayakkabılar işte. Ellerinize sağlık Necmi abicim. Bu raporunuzu da zevkle okudum. Yavru balıkların babası Necmi Baba. Engin gönlünüze ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız, saygılarımla.
Necmi Abi tesekkurler paylasimin icin. Balik olsun yada olmasin.Senin gibi gercek bir amatorun afiyette oldugunu gormek bile yeter bize Rastgele...
Kalkanı ben rüyamda bile görmedim be bi çeksem o heyecanı bir yaşasam başka birşey istemem eline sağlık necmi abi.
Tebrikler Necmi Abi .Beğenerek izliyorum seni . Senden çok şey öğrendim ve öğreneceğim daha çok şey var . Teşekkürler.
Çıktı çıktı.. Teşekkürler.. Sağol dostum ama ayakkabılar 100 gayme.. Çok teşekkürler.. İnşallah yakalarsın ama kalkan diğer balıklar gibi uğraştırmıyor çuval gibi geliyor.. Çok teşekkürler..
kalkan dostu necmi ağabey...senin tuttukların en şanslı olanları...sen amatör balıkçılığın yüz aklarından birisin ağabey...seni tanımak ise ayrı bir zevk... ayakkabılara badem yağı belki işe yarayabilir...
Necmi Abi inşallah sizler bizleri bizlerde daha gençleri bu sekilde yetiştireceğiz ve o hep dediğin büyük büyük kalkanlarda tutulacak kıyılarımızda.. Rapor için tesekkürler ve hep rastgele.. not: 20 liralık rapala için 100 liralık botu bende heder ettim bu sabah sonuç ikiside ıslak bi ben kuru ama ben çok mutlu
Ramazan bayramında Kabatepe Orman kapmındaydım.Abi o ne rüzgar,kumlar yüzümde kamçı gibi patlıyordu.Demek ki Çanakkale genelde böyle rüzgarlı oluyor. Abi dahasına rast gele.