arkadaşlar hafta sonu kalkan avına gitmeyi düşünüyoruz ALLAH nasip ederse daha önce gittiğimde1 adet yakalamıştım fakat boyu33-35cm arası idi orda ne ölçe bildim nede limit bilgisi vardı ordakilerde birşey demedi sonuç kötü zaten et namına bir şey yoktu olsun bana ve gruptakilere ders oldu zaten moratörde silmiş o raporu her neyse kalkanın yanında mırmırada deneyi düşünüyoruz canlı boru kurdu bula bileceğim yer varmı birde yer tavsiyesi istiyorum biz kilyos tarafına gitmeyi düşünüyoruz şimdiden herkese teşekkürler
İlyas boru kurdu değil de şöyle birşey dikkatimi çekti, iş yapar mı bilmiyorum, bir bak istersen.. http://www.hazirolta.com/zophobas-morio-kurdu-canli-yem-br-4-5-cm-boyunda-10-39-lu-paket-urun102517.html
kilyosta mırmır olacağını zannetmiyorum. kalkana gidecekseniz denizin bulanık olmamasına dikkat edin ve deniz biraz dalgalı olsun.
Sevgili İlyas,uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu,tekrar hoşgeldin aramıza. Kalkan avında fleto balık(istavrit iyidir) kullanılır.Takım kuma yatmalı,deniz biraz karışmalı(bulanıklığın hemen arkası güzel yerdir.Bu mevsimde,karadenizde mırmır kıyıda çok zor bulunur,derin sulara çekilir.Boru kurduna iktiyacın yok yani. RASTGELSİN...
Eşlik edebilirim , arabam ve takımlarım var. Tecrübe etmek istediğim bir av kalkan. Raporu bekliyoruz
ilyas kardeşim lütfen limitler dahili olsun kalkan avın çok zor büyüyen bir balıktır kalkan 45 cm gelse bile kalkan,baş ve işaret parmağınla kontrol et almaya değer mi? diye et tutmamışsa denize geri iade et lütfen kalkan avında bilinçli olmak çoook önemli çünkü yenecek kıvamaa 4-5 yılda anca gelir. Lütfen dikkat