kamış atarları

Konu, 'Kamışlar' kısmında palawra tarafından paylaşıldı.

1. palawra

palawra uğur

2. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Selam Uğur,

Benim kullandığım kamışın da atarı 10 - 40 gr, 10 gr altındaki sahteleri atarken problem yaşamıyorum. Kamış atar değeriyle birlikte kullandığın misina da, spin makinenin misina boşaltımı da önemli etkenler..

Hatta, kullandığın sahtenin aerodinamik yapısı da önemli. 8 gr lık strike pro jl 120 f mermi gibi uzağa giderken Yo Zuri cyristal minnow 11 gr olmasına rağmen savrularak gidiyor, daha yakına düşüyor..

Elbette almayı düşündüğün takımla uzağa atışlar yapabilirsin.. geriye kalan tek etken misina tercihin olacaktır, onunla ilgili de forum içerisinde birçok bilgi bulabilirsin..

3. palawra

palawra uğur

http://www.avmarketi.com/asp/product/5242/0-18-REMIXON-SILK-100MT-DYNEEMA-MAKARA-MISINA

abi bu misina iş görürmü peki veya önerebilceğin kullandığın fiyatı orta seviyelerde olan misina varmı?ve en önemlisi spin için misina kalınlığı ne kadar olmalı hem uzağa atabilmek için hemde kolay kolay misinanın kopmaması için?

4. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    10 metre ya atarsın ya atamamsın 10-30 gr atarlı bi kamışla 5 grtamlık bir sahteyi!!!!ama sana bi kamış öneririm sahsen ben kullandıgımda diyer kamışları elime alasım gelmıyı zirta cok hafif ve cok saglam 2 gr lık sahteyi 10-15 metre arası ata biliyo 10-20 gr sahteleri inanın 60+ kabaca öle çok tatmin edici...kamış

DAIWA CROSSFİRE 1,80 M 3-15 GR SPİN KAMIŞ (CFS180L)

65 tl

5. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    misinada piyasanın en iyi!! 3 misinasından biri olan (stroft ) öneririm 15 tl felan ama sahsen denedim masaya sürt düm ne bi kırılma ne bi yıpranma oldu...15 tl fiyatı

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    At cek icin ilk kullanimda 0.15 spiderwire ez braid oneririm kisa bi sure icin:) ip misina kullanimina alistiktan sonra ise spiderwire ultracast öneririm:) onunda 0.12 mm olani gayet makuldür. Ancak! son dönemde sufix 832 advenced ip misina cok fazla konusuluyor bilhassa tiftiklenmemesi ve su tutmamasi ön planda bunlar söylenenler... Önümüzdeki ay alip denemeyi düsünüyorum:) Monoflament yada fc misinalarim sogukta catir catir kirildigi icin ip daha mantikli geldi:)