Kamış ayağı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hydraozzy tarafından paylaşıldı.

1. hydraozzy

hydraozzy ozan yetiş

2. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Bence en iyi kamis ayaklarindan,bir ucuna eloktronik balik zili takilir(vidalanir)diger tarafada kamisin sap tarafini tutmaya yarayan bir ayaklik ucu takilir daha sonrada kamis bu ayaklarin üzerine birakilir,elektronik zil ayarlanip baligin vurmasi beklenir.

Aslinda zor degil ama böyle bir sistemi hic görmemis olanlara zor gelebilir,siz en iyisi cevrenizde böyle bir sistem kulanana danisin,en iyi ögrenme yolu görsel olarak olandir...

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Beklemeli avlarda tripot kullanıyorum.Üç ayaklı kamış sehpası diyebiliriz.sağa ve sola açılan kolları ve bu kollar üzerinde kamış yuvaları var.5 adet kamış dayanabiliyor.Bunlaın haricinde de zemine çakılan tekli ayaklar da kullanıyorum.Zemin bu ayakları tutamayacak kadar yumuşak veya .ok sertse tripotu kullanıyorum.Resimde örnek verdiğiniz bana pratik ve kullanışlı gelmedi.

4. oyuncu

oyuncu ömer faruk

resimdeki kasnaklı oltalar için kamışlı oltalar için değil misina atılıyor sonar kasnak bu çubuktan aşağı indirilip yere konuluyor sonra misina üstteki ince uca oturtuluyor