Bu gün kamış dayama aparatı almak için malzemeciye gittim. İnternet sitelerindeki ile kendi yerlerindeki fiyat farkını uygun bulmadığım için,vazgeçip evin yolunu tuttum Düşündüm acaba kendi aparatımı kendim yapsam ne olur? Hemen aklıma bir fikir geldi!! İç içe geçmeli Aluminyum pas pas saplarını aldım Kuma gelecek olan kısmına oklavayı taktım,ucunu azcık sivi yapmak gerek Kamışın dayanacağı kısıma v şeklinde sert bir plastik parçasını vidaladım İşlem tamam.Sökülür takılır bir kamış dayama aparatım oldu Herşeyi malzemecilerden beklemek olmaz değilmi Bu arada kayınpedere bir oklava siparişi daha vermem gerekiyor
abi çok güzel olmuş kardes tavsiyesi ucuna trifonlu doğalgaz kelepçesini tavsiye ederim 1/2 tam olur heralde ellerine sağlık
Erkan abi bu takımlar büyük oluyor taşıma problemi vs.. bende geçen senden görmüştüm o aparattan satınaldım en iyisi o, taşıma derdi yer problemi yok.
Buna patent verenin işine son verirler isa Sabri aslında metal düşünmüştüm ama,ağırlık olu diye vazgeçtim Ünal merhaba ortalıklarda yoksun yine Taşıma problemi yok ünal toplasan 40 gram geliyordur çok hafif. O bendeki demir aparat işe yarıyor fakat beklemeli avlarda kamışı desteğe dayamak daha iyi oluyor
Ünal merhaba ortalıklarda yoksun yine Taşıma problemi yok ünal toplasan 40 gram geliyordur çok hafif. O bendeki demir aparat işe yarıyor fakat beklemeli avlarda kamışı desteğe dayamak daha iyi oluyor [/QUOTE] Abi levreğe başladım artık atçeke haberleşelim derim