Aşağıdaki ürünü kullanan varmı aranızda.Almayı düsünüyorum.Kullanışlımıdır, tavsiye edermisiniz bilgi verirseniz sevinirim. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-344-KAMIS-DAYAMA-4LU-TELE-ALUMiNYUM-UCLU-AYAK.html
Merhabalar Asvalt ,beton ve sert zeminlerde iyide malesef kumsalda avlanıyorsanız kamışın sapı kum oluyor.Yanlız çok kullanışlıdır iç içe girdiğinden gayet portatif iyi günlerde kullanın.
15 tl ye almıştım aynısını gayet pratik ama denildiği gibi yumuşak zeminde sivri ayaklar gömülüyor ayrıca ayakları iyi ayarlamak gerek sonra devrilip kamisa ve makineye zarar verebiliyor
alın efendim bende var sıkıntı yok ha şu var ayakları yeterince açıp germeyince pat diye devrilebiliyor e buda normal zaten olmadı 3 ayağın arasına su dolu balık kovasını sarkıtıp ağırlık vazifesi görür ozaman oldu bitti ,inanın güzel çıraklık yapar bu güne kadar daha kamışımı yere koymuş değilim
Yerine göre gerekli, yerine göre gereksiz. Ama envanterde olmasında yarar var. Verdiğiniz linkte pahalı. O ürünle bunu karşılaştır istersen. http://www.balikavmarketi.com/main/kamis_dayama_439lu_2_acilir-pmu889.html
Merhaba Bende 2 hafta önce mevcut ürünü 15 tl ye aldım. Sert zeminde düzgün ayarlamazsak gerçekten durdurmak çok zor ayakları kaymakta. Bende evde istediğim boyda halının üstünde ayaklarını açtım ve daha sonra ayakların endıştaki kalın borunun alt tarafındaki yuvarlak çentiklerden ip bağlayarak üç ayağı gergin bir şekilde doladım ve bağladım. Evde fayansta yaptığım denemelerde gayet başarı oldu.Artık sert zeminde kayma problemini yaşamayacağım.
3 ayak , beklemeli avlarda olmazsa olmaz. Mutlaka alın. Ama fiyatı fazla. Piyasadaki av marketleri gezin. 15-20 tl. ye aynı ürünü alabilirsiniz.
Kayma ve denge problemini 3 ayakın ortasından iple 5 lt lik bir livarı sapından bağlayarak da sağlayabilirsiniz. Yoğurt kovasına su doldurup bağlayanda var . Taş bağlayanda var . Yeterki ağırlık merkezde olsun.
Beklemeli avlarda mutlaka kullanilmasi gereken bir aparat.Cok faydali cunku makinayi ve kamisi koruyor.Yem takarken rahatlik sagliyor.Egimli arazide en guzel kullanim sekli arka tek ayagi on iki ayaktan daha kisa konuma getirmek ve ayaklari iyi sabitlersen pek sorun yasamazssin sadece ruzgarli havalarda ortasindaki kancadan agar birsey asmak yararli olur.Guzel avlarda kullanin Rastgelereeling
Teşekkür ederim evet haklısınız. Normalde balık kovası kullanmaktayım. Kovaya biraz su koydum baktımki ayakların montaj yeride dayanıksız Olacak okadar tabiki sonuçta 15 tl lik ürün dedim. Uzun süre kullnınca onunda önüne geçmekte .
benbalık malzemeleri satan yerden aldım 25tl idi 20 tl ye aldım gayet kullanışlı ve ayrıca kovanı ottaya takmak için kancası mevcut size tavsiyem netteki fiyatı pahalı dükkandan alınma karlıya geliyor iyi günlerde kullanın
Piyasa fiyatları ortalama 15 lira.. Fazlasını vermeyin.. Ortadaki çengelin altına ağırlık asmadan düz zeminde ya da rüzgarlı havalarda plajda kullanmak zor.. içi su dolu kovanız ideal bir ağırlık olacaktır..