arkadaslar italyaya gidip gelen bir yakınım var ona surf kamıs getirtecegim ama malesef italyadaki kamıs fiyatlarını bulamıyorum. dolayısiyle türkiyeyle karsılastırma yapamıyorum. ve hangi markalar is gorür bunuda pek bılmıyorum. bu konularda goruslerinizi paylasırsanız sevinirim. kamıslarda maximum verebilecegim fiyat 75euro. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
http://www.subprof.com/tienda/index...lter_id=333&language=en&nom=Rods+surf+casting , şu siteyi bi karıştır fikir edinmede yardımcı olabilir
En yakın ve profesyonel olta malzemesi satan bir mağazaya gideceksin. İsteğine göre malzemeni seçip fiyatlarını yazacaksın. Sonra yurtdışına gidecek/gelecek arkadaşına bu listeyi vereceksin. Arkadaşına da, ''Eğer, oradaki fiyatlar, bu listenin altında ise veya % X kadar altında ise kap getir '' diyeceksin. Bunun yolu budur. Haydi rastgele.
Engin istanbul un neresinde oturuyorsun.Burada (almanya) fiyatlar 40€-400€ arasi deisiyo bende bakiyom su aralar kendime 18 inde istanbuldayim allah izin verirse.Burda bana lazim olmuyo surf kamis sirf izin icin bakiyom.Aslinda 35 € ya bile cok süper biseler bulunuyo ama su siralar yilbasi herkes hediye falan aliyo fazla indirim yok dükkanlarda.
cemil kardes bende ordaki fiyatları bılmıyorum ıste sorun orda. bugun arastırdım bıraz ama dogru duzgun bısey bulamadım. siteler cok farklı aradıgını bulamıyosun. birde uzerine ıtalyanca bılmemek eklenınce ısın ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor. turkıyeden alsam ıthal kamıslar cok pahalı. ne yapıcam bılemıyorum....
Italyadan 75 Euro ya alacagin kamis eminim cok saglam olacaktir Birde surfcasting teknigini Italyan amator balikcilarin cok cok benimsedigini biliyorum. Umarim hayalindeki ekipmana sahip olursun Rastgele...
herkese yardımlarından dolayı teşekkürler az çok kafamda belirledim alacağımı inşallah en yakın zamanda yaptığım avları paylaşmak dileğiyle...