kamıs fiyatları

Konu, 'Kamışlar' kısmında promethe tarafından paylaşıldı.

1. promethe

promethe engin

arkadaslar italyaya gidip gelen bir yakınım var ona surf kamıs getirtecegim ama malesef italyadaki kamıs fiyatlarını bulamıyorum. dolayısiyle türkiyeyle karsılastırma yapamıyorum. ve hangi markalar is gorür bunuda pek bılmıyorum. bu konularda goruslerinizi paylasırsanız sevinirim. kamıslarda maximum verebilecegim fiyat 75euro. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

2. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
  3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    En yakın ve profesyonel olta malzemesi satan bir mağazaya gideceksin. İsteğine göre malzemeni seçip fiyatlarını yazacaksın. Sonra yurtdışına gidecek/gelecek arkadaşına bu listeyi vereceksin. Arkadaşına da, ''Eğer, oradaki fiyatlar, bu listenin altında ise veya % X kadar altında ise kap getir '' diyeceksin. Bunun yolu budur. Haydi rastgele.

4. korsann52

korsann52 cemil

Engin istanbul un neresinde oturuyorsun.Burada (almanya) fiyatlar 40€-400€ arasi deisiyo bende bakiyom su aralar kendime 18 inde istanbuldayim allah izin verirse.Burda bana lazim olmuyo surf kamis sirf izin icin bakiyom.Aslinda 35 € ya bile cok süper biseler bulunuyo ama su siralar yilbasi herkes hediye falan aliyo fazla indirim yok dükkanlarda.

5. promethe

promethe engin

cemil kardes bende ordaki fiyatları bılmıyorum ıste sorun orda. bugun arastırdım bıraz ama dogru duzgun bısey bulamadım. siteler cok farklı aradıgını bulamıyosun. birde uzerine ıtalyanca bılmemek eklenınce ısın ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor. turkıyeden alsam ıthal kamıslar cok pahalı. ne yapıcam bılemıyorum....

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Italyadan 75 Euro ya alacagin kamis eminim cok saglam olacaktir ;)
    Birde surfcasting teknigini Italyan amator balikcilarin cok cok benimsedigini biliyorum.
    Umarim hayalindeki ekipmana sahip olursun ;)
    Rastgele...

7. promethe

promethe engin

herkese yardımlarından dolayı teşekkürler
    az çok kafamda belirledim alacağımı inşallah en yakın zamanda yaptığım avları paylaşmak dileğiyle...