http://www.avmarketi.com/asp/product/144585/RIVER-MARAN-SPIN-TELE-10-30G-240CM-KAMIS merhaba arkadaşlar kaşıkla çinekop avı için bu kamışı sipariş verdim nasıl bilirsiniz kendilerini aslında daha kaliteli dam kamış beğenmiştim ama spin kamış ilk defa kullanacağım acemiliği bunla atıyım dedim sizce çok verim alabilirmiyim bu kamışla
İki paket sigara parasına alacağın kamıştan uçup giden sigara dumanından daha fazlasını alıyorsan, verimli demek olacaktır. Ama daha fazlasını bekliyorsan, o abes olur. Daha fazlası için biraz daha fazla harcaman elzem.
Yemli olarak kullanılacak olsa yine bir nebze götürür diyebilirim ancak spin kamışlarda benim ilk dikkat ettiğim yer misina kılavuzları. Maalesef fiyatı bu civarlarda seyreden bir çok kamışın kılavuzları seramik değil yumuşak plastikten üretiliyor. Sürekli at çek yapacağınızı düşünürsek kılavuzlara binen ağırlıklar hareketle birleşince kısa bir süre sonra plastikte yol ve iz yapıyor. Belirli kısımlardan erimeye başlıyor. Bu yollar zamanla misinanızada zarar veriyor. Sezon sonunda elinizde belki halen parlayan ama kılavuzları yok olmuş bir kamışı elden çıkarmak yada yenilemek zorunda kalıyorsunuz. Hepimizin bütçesi ve malzemelere ayırabileceği miktar tabii ki el verdiği kadar, ancak her sezon kamış yenileneceğine bence fiyatı biraz daha yüksek tutarak uzun yıllar kullanılabilecek bir kamış tercih edebilirsiniz. Bu keseniz için daha bereketli olacaktır.
Kamış kullanmadım pek şimdiye kadar ama bu fiyata bulmuşsun bir sezon bile kullansan kar bence dostum.. Benim anlayışım hep şudur ya en iyisini alacaksın(paran varsa tabi ), en iyisine paran yetmiyosa o zaman da en kötüsünü alacaksın çünkü alt kaliteler genelde aynıdır en kötüsü bile işini bir parça yapar yani...