arkadaşlar merhabalar. bu kamış için yardım istiyorum. -kıyıdan yemli ve beklemeli av için kullanmak istiyorum. -balık vuruşlarını hissedebilecek özellikte olsun istiyorum. - tabi ki sağlam, dayanıklı da olsun istiyorum. yazdıklarımın bu kamışa ne kadar uyduğu konusunda fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum. bu kamış için olumsuz düşünceleri olan arkadaşlarımdan 50-65 ytl arası söylediğim özellikleri barındıran kamış tavsiyeleri olursa çok memnun olurum. http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=13407
Yemli için ısrarla tavsiye ederim. Ben bunsuz balığa gidemiyorum. Atımı 80gr. ma kadar sörf gibi, Yemlide ise izmarit parmakların ucunda gibi.. Birde KISIK BALIKÇILIK üsküdar'a gidersen Necati beye, Karaköy kısık a gidersen Rıdvan beye, İstoş Kısık a gidersen Mesut beye Foruma üye olduğunu söylersen elinden geleni yapacaklardır. http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AK CARI 350
Hamit abinin tavsiye ettiği kamışı kullandım.Gerçekten beklemeli avlarda hafifliği ve sağlamlığı açısından göz dolduruyor.Boyu nedeni ile tekneden kullanamazsın en azından zorlanırsın.Bunun yanında tekne için 1,70-2,10 arası bir kamış işini görecektir.
Barış bot kamışı için çok haklısın, 2,40a kadar boyu çıkarabilir ve kesinlikle DOLGU KAMIŞ olsun 15 tl gibi bir fiyatı var ve 2 parça.
Evet Hamit abi bu dolgu kamışlar özellikle 2 parçalılar gerçekten hem kıyıdan hemde tekneden iş yapıyor.Bende 2 parçalı 2,10 dolgu kamış var.İnan 125 gr kurşunla bile kıyıdan 3,50 sörf kamışlar kadar uzağa atabiliyorum.Çok sağlam.
Carina fiyat performans oranıyla süper bir kamıştır bende tavsiye ederim.220 - 180 liği de çok iyidir. Birde sitemizde ekipmanlar diye çok büyük bir bölümümüz var, çok önemli bir bölüm aslında Murat arkadaşımız tarafından binbir emekle hazırlanan o kısma biraz daha ilgi gösterelim. Bu kısımda birinci ağızdan bizler kullandığımız ürünlerin iyi kötü yanlarını belirterek, piyasada ki ürünlerin reel değerlerini görüp, ürün edinecek insalar için iyi bir kaynak klavuz olup, beklentileri tam anlamıyla giderebilecek ekipmanımızı daha rahat seçebileceğiz. Ürünlerin teknik detayları ve kullanım performansları zayıf ve artı yönleri hakkında notlarda düşmeyi ihmal etmeyelim. Herkese teşekkürler ...