Ustalar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Artık babamın eski olta takımlarını mziye gömmek istiyorum.Onların yerine kamış almak istiyorum ama bu konu hakkında daha çok acemiyim.O yüzden siz Ustalarımdan yardım istiyorum.Uzak mesafe atışı yapabilecek kırılmıyacak esnek hızlı sarma yapabilen en az 2 kg balığı rahat alabilecek iyi bir kamış takımı almak istiyorum.Çoğu zaman sazan için kullanılacak önerilerinizi bekliyorum.Ankarada balık malzemesi satan tavsiye edeceğiz tanıdık bir yerden alabilirim.Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.reeling
İsim vermeyim reklam olmasın dikmende opetin 3-4 bina altında bir av bayii var, en son alışverişimde ankarada gitmediğim yer kalmadı bana güven veren tek yer orayı gördüm. Fiyatlarda internetin çok altında tavsiye ederim. Kamış olarak tutacağın balıktan, kullanacağın yeme ve avlanma şekline göre kamış alternatifi çok. Sazan için şu anda bende araştırıyorum bnm tercihim 150 gr atarlı 3 ila 3.60 arası dam yada okuma düşünüyorum ancak sen karışık avlarda kullanmayı düşünüyorsan ki çok verim alabileceğini zannetmiyorum. Atarı daha düşük bir şey alabilirsin. Gittiğinde sen isteklerini belirtirsen oradaki arkadaş seçenekleri sana sunuyor, şimdiden hayırlı olsun...