Kamış için öneri

Konu, 'Kamışlar' kısmında kovasizbalikci tarafından paylaşıldı.

1. kovasizbalikci

kovasizbalikci Tuğrul

Selamlar sazan avında kullanacağim bir kamiş ariyorum daha çok dip oltasında kullanmayi düşünüyorum makina olarak
    OKUMA COMPRESSA CP65 3 BİLYALI OLTA MAKİNESİ
    65'lık büyük makara, 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Aliminyum makara, Grafit gövde, grafit yedek makara, önden kalama,0.35mm/410m - 0.40mm/320m - 0.50mm/200m misina kapasitesi

buna karar verdim ama atışı düzgün 100-150 atarlı sağlam ve 50 tl bütçeli bir kamışa karar veremedim yardımcı olacak varsa çok sevinirim şimdiden tşkler

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Son düzenleme: 25 Temmuz 2011
  3. kovasizbalikci

kovasizbalikci Tuğrul

çok tşk ederim bilgiler için üstadım peki karşılaştırma olarak linafe allaround carbonumu tercih edersiniz yoksa alba 2026 premier kamışımı 350 yada 400lüğünü

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Alba nedir bilmem güzel kardeşim. Bilmediğim bir ürün hakkında, olumlu veya olumsuz görüş beyanım saygısızlık olur.

Değişik aksiyonda fazladan bir kamışım daha olsun dedim ve kendim için Lineaeffe Allaround 3.00 olanını tercih ettim. Boy tercihim sizi yanıltmasın, Stilim 3 m. nin üstü değildir.

Çok çok iyi duygularla beyan ettiğiniz '' Üstadım, hocam '' gibi deyimleriniz yerine '' Abi '' hitabınızdan daha mutlu olacağım.

İyi dileklerimle.

5. kovasizbalikci

kovasizbalikci Tuğrul

abim o kamış çok çok hoşuma gitti hatta öyle böyle değil ama bulamiyorum :/ sivas gibi bir yerde bulamiyorum cengizbalıkçılığı aradım online satışlarının olmadığını söyledi 2 internet sitesi verdi bizim ürünleri satiyorlar diyede oradada kalmamiş 3.80liğini almak istiyorum ama ne kadar site gezdim ne yaptiysam bulamadım

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Vallahi İstanbul'da olsam, gider alır ve size gönderirdim.

Yine telefon edin. Bulamadığınızı belirtin. Balıkavı Net sitesinden önerildiklerini ve yardımcı olabileceklerinin söylendiğini belirt. Yardımcı olurlarsa mutlu olacağını beyan et. Havalelerini pesin olarak yapacağını söyle. Umarım ilgilenirler.

Sivas'ta bu işi yapan yer varsa onlarda getirtebilirler sanırım.

Elimden başka birşey gelse, dükkan senin.

Kal sağlıcakla.

Son düzenleme: 25 Temmuz 2011
  7. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    abi kamış güzel, fiyat güzel, atarı güzel, fakat biraz ağır gibime geldi? 3 metre için 418 gram yazıyor, bu boya bu ağırlık normal mi? yoksa kuvvetli olduğundan mı?