Selamlar sazan avında kullanacağim bir kamiş ariyorum daha çok dip oltasında kullanmayi düşünüyorum makina olarak OKUMA COMPRESSA CP65 3 BİLYALI OLTA MAKİNESİ 65'lık büyük makara, 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Aliminyum makara, Grafit gövde, grafit yedek makara, önden kalama,0.35mm/410m - 0.40mm/320m - 0.50mm/200m misina kapasitesi buna karar verdim ama atışı düzgün 100-150 atarlı sağlam ve 50 tl bütçeli bir kamışa karar veremedim yardımcı olacak varsa çok sevinirim şimdiden tşkler
Tuğrul kardeşim, ortalama fiyatı 40 tl. civarı. Umarım işini görür. Boy seçeneğini tercihinize göre belirleyebilirsiniz. http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/136/LINEAEFFE-ALLAROUND-KAMIS-80-150G
çok tşk ederim bilgiler için üstadım peki karşılaştırma olarak linafe allaround carbonumu tercih edersiniz yoksa alba 2026 premier kamışımı 350 yada 400lüğünü
Alba nedir bilmem güzel kardeşim. Bilmediğim bir ürün hakkında, olumlu veya olumsuz görüş beyanım saygısızlık olur. Değişik aksiyonda fazladan bir kamışım daha olsun dedim ve kendim için Lineaeffe Allaround 3.00 olanını tercih ettim. Boy tercihim sizi yanıltmasın, Stilim 3 m. nin üstü değildir. Çok çok iyi duygularla beyan ettiğiniz '' Üstadım, hocam '' gibi deyimleriniz yerine '' Abi '' hitabınızdan daha mutlu olacağım. İyi dileklerimle.
abim o kamış çok çok hoşuma gitti hatta öyle böyle değil ama bulamiyorum :/ sivas gibi bir yerde bulamiyorum cengizbalıkçılığı aradım online satışlarının olmadığını söyledi 2 internet sitesi verdi bizim ürünleri satiyorlar diyede oradada kalmamiş 3.80liğini almak istiyorum ama ne kadar site gezdim ne yaptiysam bulamadım
Vallahi İstanbul'da olsam, gider alır ve size gönderirdim. Yine telefon edin. Bulamadığınızı belirtin. Balıkavı Net sitesinden önerildiklerini ve yardımcı olabileceklerinin söylendiğini belirt. Yardımcı olurlarsa mutlu olacağını beyan et. Havalelerini pesin olarak yapacağını söyle. Umarım ilgilenirler. Sivas'ta bu işi yapan yer varsa onlarda getirtebilirler sanırım. Elimden başka birşey gelse, dükkan senin. Kal sağlıcakla.
abi kamış güzel, fiyat güzel, atarı güzel, fakat biraz ağır gibime geldi? 3 metre için 418 gram yazıyor, bu boya bu ağırlık normal mi? yoksa kuvvetli olduğundan mı?