Arkaşlar Ikinci Bir Kamiş'a Ihtiyacim Var. Elimde Olan Makineler Ve Kamiş. Lineaeffe Extreme 180 Cast Kamiş 4.40 Mt Okuma Salina Sa65 Okuma Blue Hawk Bh-765a Blue Hawk Boşta Onun Için Sağir Olmayan Kamiş'a Ihtiyacim Var. Benim Aklimdan Geçen Lineaeffe Baia Grande,lineaeffe Oyster Cast,lineaeffe Turnafresh Bunlar Için Güzel Yorumlar Var.sizlerin Bu Ve Başka Marka Tavsiye Tavsiyelerinize Ihtiyacim Var.her Türlü Avda Kullanmak Istiyorum.şimdiden Yorumlariniz Için Teşekkür Ederim.sağlikli Bol Avlar.
Yemlide kullanacaksanız Lineaeffe Crystal Bay tam size göre. Lineaeffe ürünleri arasında en hassas kamış budur. Surf tipi değildir, sap kısmı oransal olarak surf kamışlardan kısadır. Kesinlikle diyebilirim ki yemli av için 10 numaradır.
arkadaşım üçüde güzel ürünler özellik olarak pek farklarıda yok ama renk uyumu olarak oystercast daha uymlu geldi bana şimdiden hayırlı olsun
Barbaros Bey, arkadaş sağır olmayan kamış istiyorum demiş siz proteus u önermişsiniz... kütük gibi kamıştır. lütfen yardım isteyen arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim... ayrıca kullanmadığınız ürünü emin olmadan tavsiye ederseniz böyle sıkıntılar yaşanır.
"Lineaeffe Baia Grande,lineaeffe Oyster Cast,lineaeffe Turnafresh" Öncelikle bunlar elinizdeki extreme cast 180'e göre oldukça sağır kamışlardır. Bütçeye uyuyorsa yine bir extreme 180 düşünülebilir ya da kullanmakta olduğum 3 parçalı extreme ferrari 2000'i tavsiye edebilirim. 260 gr atarına rağmen yukarıdaki 3 kamıştan daha hassas olduğunu net olarak söyleyebilirim. Kolay gelsin...
LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Eğer çok ağır kurşunlarda kullanmıyorsanız, tavsiye ederim. hafif ve hassas bir kamış, ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.
Merhaba; Darıcada durumlar nasıl, şu sıralar neler çıkıyor, tutkunlara hiç uğramaz oldun, görüşebilmek dileği ile.. RASTGELE
Arkadaşlar kullandığım kamış Lineaeffe Extreme 180 Cast Kamiş 4.40 Mt yemli ava gidiyorum yanımdaki arkadaşlarda takatuka kamış var.balık vurdugu zaman şak diye yatırıyo kamısı. ben okadar para yatırdım kamışa onlarkadar değil anlaşılan taka tuka kamış alacam herhalde.sorun bendemi kamıştamı anlamadı boşlüğünu alıyorum alıyorum olmuyo biraz daha alıyım bosluğünü diyorum kamış bu seferde kursunu yerinden kaldırıyo. kursunu kaldırmasın diye agır kursun kullanıyorum (125g) ozamanda vurup vurmadıgını pek algılayamıyorum.balık yemi mantara kadar yutuyo.sorun nerdedir acaba kamıştamı bendemi.
extreme in ucu kestirilmemişse gördüğüm en hassas kamışlardan birisidir atarına göre. misinada mı sorun var, çok mu gamlı? çok mu yumuşak misinanız? belki onlardandır. kamışı sıfır mı aldınız? metreyle bir ölçün derim bakalım 4.40 metre gelecek mi...