kamış için yardım..

Konu, 'Kamışlar' kısmında blue marlin tarafından paylaşıldı.

1. blue marlin

blue marlin murat elyiğit

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 700 gr
    tüm balıkçıların içini kıpır kıpır yapan şu günlerde tüm balıkçı dostlara
    merhabalar.. forumda hep okuduğum ve büyük keyif aldığım cam rapala aksiyonlarından sonra bende denemeye karar verdim teknemin motoru çalındığı için şimdilik kıyıdan avcılığımı devam ettirmek istiyorum.
    atçek yapmaya uygun kamışları araştırdım ve aşağıdaki linkteki kamış dikkatimi
    çekti siz sevgili dostlardan yorumlarınızı bekliyorum başka önerileriniz varsa onlarıda dilerim parası aşağı yukarı o civarlar olursa iyi olur
    şimdiden çok teşekkürler http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-92489300

2. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Merhaba Murat,

Verdiğin kamış fiber, atçek için yumuşak kaçabilir. Biraz sert, 2,70-3,00 m'lik 20-80 gr veya bu civar atarlı bir kamışla rahat edersin. DAM'ın buna uygun güzel kamışları var diye biliyorum. Avmarket'e baktığın içni ben de oraya baktım, bulduklarım :
    2443 300 SPEZI COMP.TL.ZANDER 300CM 25-50GR KAMIŞ
    veya
    2383270 D.A.M EVEOLUTION TELE-X 270 CM KAMIŞ 30-80 GR (bundan bende de var katlı olarak taşıması çok rahat).

Rasgele

3. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Bence de 20-70 ya da 30-80 bir kamış almanız daha faydalı olur . Ben de biraz eski bir D.A.M var yanılmıyorsam seahawk diye bir model karbon, 20-70 g ve 2.70 metre , mükemmel. Kolumun uzantısı gibi :cool: .
    Biraz daha pahalı ama şu kamış benim kamışa çok benziyor , ben de yakında alacam bir tane .
    http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-92253270

Ama bence en iyisi kamışı elinizde bir tutup, tartıp ,pazarlık edip ;) öyle almak.

4. Papen20

Papen20 yıldırım

Favori Kamış:
    albastar,okuma,remixon,dam
    Favori Makine:
    okuma,banax,pelikan 70mm
    En İyi Avı:
    sarı sazan 6.50 kgr
    slm

merhaba ben denizliden yıldırım yıllardır göl ve akarsu avcılığı yapıyorum benimde kullandığım kamış dam 3 metre kullanımı rahat birde remixon marka kamışlar var onlarıda deneyebilirsin sana iyi avlar rastgele.