kamış için yardımmmm...

Konu, 'Kamışlar' kısmında james hatfield tarafından paylaşıldı.

1. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    7.5 kg. sazan, 1 kg cupra
    degerli abilerim ve kardeslerim öncelikle hepinizin bayramını kutlarım...tatili firsat bilerek 2 yeni makina daha sipariş ettim..birincisi OKUMA AVENGER AV-55 ikincisi ise Okuma Compressa CP65 bu makinaları beklemeli avlarda özellikle sazan ve yayın için kullanmayı planlıyorum...ancak kamıs konusunda en ufak bi fikrim yok...surf tipi bakıyorum sizce bu iki makinaya uyacak kamıslar hangileri olmalıdır? bütce olarak kamıs bası max.100 tl ayırdım...simdiden tesekkur ederim

2. E_39

E_39 Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-CURVE 4,20 M
    Favori Makine:
    Shimano Titanos Power Aero GT 6000 + Okuma Blue Hawk
    En İyi Avı:
    Lepistes
    Son zamanlarda çokça tercih edilen, kullanımda sorun çıkartmayan aynı zamandada oldukça ekonomik ve sağlam olan aşağıdaki kamışlara bir göz atmanızı öneririm.

LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90 - 4.20 M

LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90 - 4,20 M

DAIWA PROTEUS TM TELE SURF KAMIŞ 4,00 M

3. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Lineaeffe sprit surf 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    Ben daha gecenlerde 2gün önce yani Okuma av-65 aldım , kamış olarakta lineaeffe Sprit surf 3.90 aldım. Kullanmaya fırsat olmadı ama hoşuma gitti ikisi. Bi kullansamda yazsam şuraya böyle böyle diye :D

4. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    erkan bey LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90 - 4.20 M benim aklımdaki ilk kamıstı..ancak daiwa da bayagı bi iş görür duruyo fiyat da hemen hemen aynı..sizce hangisi daiwa mı lineaeffe mi? ilginize ve yardımınıza cok tesekkur ederim

fatihim insallah en kısa zamanda trofelerle guzel bi rapor dösersin...bu ikiliyi bende gercekten begendim...daiwa ve lineaeffe arasında kararsız kaldım sadece...yardımların için cok tesekkur eerim kardesim...trabzona sevgiler..

5. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    son zamanlarda bir çok kişinin daiwa sensor red aldığını biliyorum,ve olumlu geri dönüşlerde bulundular.
    http://avmarketi.com/asp/product/13440/DAIWA-SENSOR-RED-SURF-KAMIS-420CM
    özellikle sazan için üretilmiş bir kamış olmamakla beraber kendi kullandığım lineaeffe sring carp kamışı önerebilrim. Sazan avında mücadele ön planda oldugundan kafa darbelerini emecek esnek ve güçlü kamışlar önemlidir. bizim boğazda kullandığımız sert aksiyonlu kamışlar misinayı ve takımınızı zorlayacak belki kopamalara neden olacaktır.spring surf bunun için yapılmış bir kamış.karbon kalitesi diğer lineaeffe kamışlara göre daha iyidir.Benim denizde yemli avlardada severek kullandığım hassasiyeti yüksek bir kamış küçücük balıkların yemi yoklamasını bile hissedebiliyorsunuz.
    http://www.spotdeniz.com/SPRING-CARP-KAMIS-390M,PR-4833.html
    fiyat olarak bütçenizin biraz üzerinde belki ama istanbul cengiz balıkçılıktan alma firsatınız olursa linktekinden çok daha uygun fiyata alabilirsiniz..
    hatta telefonla arayıp bence görüşün derim.
    Başka özellikle sazan için üretilmiş kamışları bilmiyorum..
    umarim işinize yaramıştır...

6. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    son zamanlarda bir çok kişinin daiwa sensor red aldığını biliyorum,ve olumlu geri dönüşlerde bulundular.
    http://avmarketi.com/asp/product/13440/DAIWA-SENSOR-RED-SURF-KAMIS-420CM
    özellikle sazan için üretilmiş bir kamış olmamakla beraber kendi kullandığım lineaeffe sring carp kamışı önerebilrim. Sazan avında mücadele ön planda oldugundan kafa darbelerini emecek esnek ve güçlü kamışlar önemlidir. bizim boğazda kullandığımız sert aksiyonlu kamışlar misinayı ve takımınızı zorlayacak belki kopamalara neden olacaktır.spring surf bunun için yapılmış bir kamış.karbon kalitesi diğer lineaeffe kamışlara göre daha iyidir.Benim denizde yemli avlardada severek kullandığım hassasiyeti yüksek bir kamış küçücük balıkların yemi yoklamasını bile hissedebiliyorsunuz.
    http://www.spotdeniz.com/SPRING-CARP-KAMIS-390M,PR-4833.html
    fiyat olarak bütçenizin biraz üzerinde belki ama istanbul cengiz balıkçılıktan alma firsatınız olursa linktekinden çok daha uygun fiyata alabilirsiniz..
    hatta telefonla arayıp bence görüşün derim.
    Başka özellikle sazan için üretilmiş kamışları bilmiyorum..
    umarim işinize yaramıştır...

7. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    Keşke trabzondada trofe olsada tutsak =)

8. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    ibrahim bey verdiğiniz degerli bilgiler ve önerileriniz için çok çok tesekkür ederim...cengiz balıkçılığın methini cok duydum kendileriylede tanısmayı cok isterim...en kısa zamanda bi istanbul planım var..kamısı sipariş etmeyip oradan almak sanırım guzel bi tercih olacak..cok tesekkurler
    fatihim orası sonucta karadeniz...sanada guzel bi supriz yapar die dusunuyorum...daha olmadı atla gel beraber cekelim en trofelerinden bi kac tane...kapım herzaman acık kardesim...

9. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    Yolum düşerse neden olmasın =) Nerede oluyor bu balık.

10. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    benim bi kafadan kırık arkadas var..inan daha balık tutmaya baslayalı 1 ay oldu hemen hemen hergun en az gidis donus 200 km yol yapıor yenge yakında evden atcak :) kafamın etini yedi artık buyuk balık tutmak istiyorum die..sazanın hemde aynalısından trofe veren bi avlak bulduk..arada bi gidip alıyoruz...ama sana soyle soyleyim akdeniz ege sınır yok balık nerde biz orda..ama artık bir olsun buyuk olsun dioruz...yakında bi tur planlıyoruz...sen gel nasibimizi buluruz...bu arada avni akerde bi trabzon macı seyretmek mutlaka yapmak istediklerim arasında sende beni maca göturursun..

11. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    Tabi yaş kırkı bulunca sağa sola gitmekte kolay oluyor :D
    Evim Farozda Avni akere çok yakın. İçim dışım maç olmuş durumda.neredeyse 3 yıldır toplam 2 kere gitmişimdir stada.Hep içiçe olduğumdan pek ilgilenemiyorum. Lise zamanımda her maça giderdim tabi=) Şimdi Tvden izlioz vala =) Ama yolun düşerse neden olmasın seninlede bi gün yaparız =) Zıpkıncı ibo ( ibrahm abi) de sağolsun burdan tanıştık ta ankaradan geldi buluşup balık tuttuk.Aklı başında herkesi beklerim :D