merhaba arkadaslar Lineaeffe slim surf 4.20 m teleskopik kamışım var valize sıgdırmak istiyorum bunun ek yerlerinden sökülüp kısaltılma imkanı var mı? varsa nereden nasıl? teşekkürler
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=58307 kamışa zarar vermeyin şöyle bişey yapabilirsiniz
gerci hızlıca okudum ama benim sorunum kamısa kılıf degil imkanı varsa daha da kısaltmak parçalamak yani? bişey kacırdıysam o konuda bilmiyorum
En uzun parça en kalın parça olur genelde ki bunu da kesmeden kısaltmanın yolu yok diye biliyorum. Kamışı da kesmek olmaz. O kamış 96 cm ve teleskopik kamışta kısa olabilecek bir ölçü. Valizin anladığım kadarıyla küçük, çapraz koysan sığmıyorsa,fermuarını bir yerinden biraz açarak kamışın en azından tuttuğun kısmı dışarıda kalacak şekilde taşımaya çalışmalısın. Tabi uç kısmı korumak şartıyla. Sana yeni bir kamış al desek valizin kaç cm onu da bilmiyoruz. Bu arada kamışını parçalama benden sana tavsiye.
yok parçalamam zaten olmazsa bi pvc borunun icine koyup PTT yle göndermek memlekete. bu arada daha kullanmadım bu kamisi sağlam mıdır ?
Eğer geçme halka ise, yani sargı ile değilde, bileziklerle kamışa geçirilmiş halkalar var ise, biraz kısaltmak mümkün. Kılavuzları sökersek, kılavuz bileziklerinin kalınlıklarının toplamı kadar kamış kapalı boyu kısalabilir, ihtimal dahilindedir. Bu da bahse konu kamış için 6 cm kadar bir şey eder, boyu 116 cm'den 110 cm'e düşer. Sanırım bu kadarcık kısalmada arkadaşa kifayet etmez. Elbette bu bilezikleri sökerken, takarken, kamışın elde kalabileceği gerçeğini göze almayı gerektirir.