herkeze merhabalar.bugun sabahki avım cok güzel geçmişti üç tane levrek aldık.buraya kadar herşey güzel eve geldim oltaları arabadan indirirken shğmano stradiv 15 50 atarlı kamış uç kısmından 15 cm kırıldı.şimdi ne yapmalıyım.kaldırıp atimi daha üçüncü avımdı.yaptırısam heralde 2.60 boyunda 20 60 atarlı bı shore jig kamışım olmus olurmu .teşekkürler
Serkan Bey merhaba.Kullanmış olduğunuz kamışı aldığınız mağazaya gidip , danışma imkanını olursa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.İstanbul bu işin merkezi sonuçta.İnşaallah işiniz rast gider.Olumsuz düşünmeyin.Gerekirse , ben de sizin için araştırırım.Bu arada üç adet levreği yakalamışsınız.Tebrik ederim.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğunuz sahtenizizin , marka , model , renk no ve uzunluk vs. detaylı bilgi gönderirseniz çok çok memnun olurum.Herşey gönlünüzce olsun.Trofe balıklarınız eksik olmasın.Bursa'dan İstanbullu Levrek Usta'sı Serkan Bey'e kucak dolusu selamlar...
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.daha usta olamadık yolun da çok başındayız.balık aldığımız sahte ler apia lamtarra limon rengi altı pembe .daiwa z 120 f real inakko ve kendi seabass limon .iyi günler dilerim
selam kamışın ikinci parçasının birleşim yerinde S harfiyle başlayan numara vardıır aldığınız yere götürürseniz shimanodan ücretli ikinci parçayı temin edebilirsiniz kırılanın ucunuda tamir edip iki aksionlu kamışınız olur
evet hüseyin bey tam dediğinbiz gibi oldu.arkadaşlar üretimin kalktığını söylediler fabrikadan kamışıı siparis edip uc parçasına bana verecekler.ama gerçekten çok yardımcı oldular.hatta gerekirse muadil bi kamışı yarı fiyatına verebileceklerini söylediler.üç haftayı bulur dediler bekleyeceğiz.sizede ilgi ve alakanız için teşekkürler
bu kullandığınız stradic makineden alacağım kendime bir tane kafaya koydum e bu makineye denk, yakışır bir kamış olarak neler tavsiye edersiniz arkadaşlar. levrek, lüfer, turna avlarında kullanacağım. genelde kullanılan sahteler tercih edilecek yine. 14-40gr aralığında olacak sahtelerim tüm balıklar için.