kamış olta atamıyorum

Konu, 'Kamışlar' kısmında xmenevren tarafından paylaşıldı.

1. xmenevren

xmenevren EVREN

arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim ve balıkçılıktada yeniyim.ben sizden kamış olta atış şeklini soracaktım.yani suya atıyorum gitmiyor.biyerinden tutarakmı atacağız yardım edersseniz sevinirim.

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    sapından tutup atacaksın:confused:

3. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Sevgili Evren hoşgeldin.Çok basit git yakınlarda balık avlayan birileri vardır.Biraz seyret sohbet et, bakalım bişeyler öğrenebilecek misin.

4. emrah ece

emrah ece Emrah ECE

Evren oltanın ucunda kurşun varmı ?

5. oltacı_

oltacı_

Sevgili Evren, Hoşgeldin ve emin ol çok iyi bir yere geldin,

Olta atmak nasıldır? Ben atıyorum gitmiyor dediğinde o kadar çok şey var ki yazmak için inan çoğumuzun buna ayıracak zamanı yoktur.

İşin bir de öbür tarafı var, Burasını bir okul, Öğretim kurumu gör ve yazılanları oku ama pratik hele nette imkansız gibi en güzeli Oltanı alıp deniz kenarına gidip
    Nasıl kamış sallanır, oltada kurşun nerededir gibi şeyleri pratikten öğrenmek takıldığın yerlerde sormandır, İnan 1000 soru sor 1001 cevap verecek ve keyif alacak abilerin dolu burası.

Haydi şimdi olta sallamayı bilen birinin yanı git, Ondan sonra gel,

Çapariydi,
    Dip yemlisi
    Mantarlı dip
    Şamandıralı takım
    Sahtelerin kullanmı
    Yüzen sahte
    Orta su sahtesi
    Dip sahtesi gibi ilk aklıma gelenler, Tüm bunlarıda sorup öğreneceksin yada linklerini sana gösterecekler.

Ah sen bir bilsen ben ilk üye olduğum zamanlar neler sormuştum, Hatta densizin biri balans ayarından bile bana bahseymişti şimdilerde kendisi balans ayarı tutmamakta:)

Rastgelsin.

6. Emili

Emili Anıl

hehe, buna çok güldüm :D
    ...

Evet Evren olta atanları biraz izle, mutlaka püf noktaları yakalayacaksın. Atmaya çalıştığın oltanın resmini koyabilirsen buradan da elimizden geldiği kadar tarif etmeye çalışırız. Çöp adam çizeriz, yaparız bişeyler ;)

7. mesapo

mesapo salih polat

Sevgili evren hoş geldin bazı abilerin seni sempatik buldukları için espirili taklaştılar art niyetleri yoktur -umarım-yoksa gençnesilleri kızdırırsak geleceğimiz olmaz .Site içinde araştırırsan her türlü pratik bilgiyi bulabilirsin sonrası deniz kenarında izlemek ve daha sonrada bizlere bilmediklerimizi öğretmek ,aramıza hoş geldin

8. xmenevren

xmenevren EVREN

saolun dediklerinizi yapacam.daha bu işte çömüm.uzun zman alacak daha hangi balık tehlikeli,hangi balıkta hangi misina kanca vs gibi seyler işte.kamışı sallamayı da artık bir kşii yi izlerim ve ondan aldığım izlenimlerimi kendi oltama yansıtırım.hepiniz iligilenmissiniz saolun tekrar teşekkürler.rastgele