Kamış önerisi için yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında OMR tarafından paylaşıldı.

1. OMR

OMR omer

Herkeze merhaba arkadaslar

benim bir derdim var su anda canakkale ezinede askerlik yapıyorum cok kötü durumdayım rüyalarımda balık tutmaya basladım koğuşta ömer kalk ne oluyo filan diyorlar =) elimde lieafe midir nedir onu bir kamısı var 4 metrelik surf kamısmı diyorlar ne diyorlarsa ondan ben uzak mesafe kamıs diorm .Yeni kamıs alıcam su anda eve sipariş verdim banax sx 5000 aldırdım bana güçlü kuvvetli 4.20 yaad 4 metrelik bir kamıs lazm fiyatı önemli deil hattaa mümkünse en pahalısı olsun cıldırmak üzereyim yardım edin
    bu arada istanbula bebekte oturuyorum balık tutacaım buralar simdiden tesekkürler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Ağustos 2010
  2. Aydın35

Aydın35 Aydın Aydoğdu

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    bizim bir arkadaş vardı."hiç birşey bilmiyorsan pahalı olanı al" derdi...:)

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    shimano antares 4.30 metre 200 gram atarlı kamış... Asker dönüşü piyasada bulabilirsen al. 700-800 tl civarındadır diye tahmin ediyorum (100 tl yanılma payı olabilir).

Daha ucuz olarak shimano beastmaster cx de alabilirsin.

Hiç pahalı olmasın diyorsan da shimano alivio 4.20 metre 200 gram atarlı kamış da işini görür. O da 120-150 tl arasıdır. Kamışlarımın %80 i shimano olduğu için bunlardan örnek veriyorum, denemediğim şeyi önermek istemiyorum.

Başka alternatifler de var tabi ki, pelican, d.a.m., lineaeffe gibi markaların da güzel kamışları var. Dönüşte araştırmanı yaparsın, gerekirse tekrar sorarsın herkes fikrince yardımcı olur.

Banax iyi markadır, ilk etapta işini görür sanırım. Ağır gelebilir belki kullanmadım bilmiyorum, ama onunla başla, ek masrafa gerek yok, zamanı gelince istersen değiştirirsin. Hele bir teknikleri öğren kendini geliştir de...

Hayırlı teskereler kardeşim...

Not: Ben de Beşiktaş'ta oturuyorum, dönünce iritbata geç benimle, Allah ömür verirse boğaz avcılığında epey yardımım dokunur, 3-5 takılırsın benimle, daha hızlı adapte olursun ;)

Son düzenleme: 1 Ağustos 2010
  5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Oralarda avlanma şansın var mı bilmiyorum ama geyikli-bozcaada iskelesinin sağı, odunluk iskelesi gibi yerlerde yem olarak sardalya kullanarak çok güzel balıklar alabilirsin.

6. Kirkor

Kirkor Kirkor Nergis

Favori Kamış:
    Mitchell
    Favori Makine:
    Mitchell
    En İyi Avı:
    Mığrı, sinarit
    arkadaşlar uzun zaman oldu uzak kalalı son mesajın tarihide çok geçmiş fakat yine de tavsiyemi bulunayım zarar gelmez siye düşünüyorum Mitchell'in 4.2'lik prestige serisi, ve yine mitchell'in Avocast 7000 makinayı tavsiye ederim. Bence süper ikili, Kısık balıkçılık'tan aldım www.Albashop.com.tr fakat bu ürünü internetten satışı olup olmadığını bilmiyorum.