üstadlar merhaba, elimde 4.20 shimano nun kamışı ve makinası var 6000 serisi. 4.20 çok uzun geliyor atmakta zorlanıyorum.bana kamış önerisinde bulunabilir misiniz? Çanakkale ' ye yeni yerleştim.Bu bölgede tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.saygılar.
evet çanakkale merkezdeyim. pullu derken ne demek istediniz?kusura bakmayın balık olayında yeni sayılırım 4.20 lik kamış var ama çok zorlanıyorum atarken ,3 metre civarı alsam daha rahat atıcam sanırım.
İstanbulda olsaydın o 4.20lik oltayı eğer aradığım tipteyse satın alırdım senden. Anladığım kadarıyla boyun kısa normalde 4.20 gayet ideal bir boydur ben bulsam 4.50 kullanacağım düşün 3 metre olta işine yaramaz çünkü atacağın mesafe çok kısa olacaktır 4.20 yerine 3.90 al. Ama zorlanıyorum dediğine göre bence kamışın ağır seni o yüzden zorluyordur normalde zorlamaması gerekli tabi boyun kısa değilse.
pulludan kastım karagöz çupra vs. karşıyamı geçiyorsun merkezdenmi atıyorsun soğandere ve kireç ocakları tarafına gidorsan surfu taşımasıdda ayrı dert kullanmasıda dert çanakkale için en ideali 3,60 lık hafif teleskobik ama mutlaka sağlam bir kamış al zira çok takılıyor bazen abanman gerekebilir elinde kalmasın
evet 3.60 alabilirim hangi marka önerirsiniz?benim makine shimano 6000 serisi buna uygun birşey olsa iyi olur. boyum kısa ayrıca işim teknik kısmınıda tam kavrayamadım belkide ondandır.kasnakla hep balık tuttuğumdan kamışlar garip geliyor.çanakkalede ise benim kamış gibi uzun kamış kullanan görmedim.ayrıca avlak yerleri çok kalabalık yeniyiz yerde bilmiyoruz biraz etrafı öğrenene kadar kısa kamış kullansam daha iyi olur diye düşünüyorum. burda av marketlerinden bilmediğim fiyatlara almak istemiyorum. netten alayım uygun olur diye düşünüyorum bana önerebilceğiniz kamışlar var mı ? saygılar
YEKTA ÇANAKKALEDE MİSİN ? BANA YARDIMCI OLURSUNUZ ARTIK BEN ŞİMDİ ÇIKMALIYIM MESAİ BİTTİ. YENİ TAŞINDIĞIM İÇİN NETİM YOK EVDE YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KALIN SAĞLICAKLA..
3.60 150-250gr atarli bir kamis isini görür. Marka-tip sana kalmis fiyata göre. 6000 serisi diye bise yoktur makinalarda. 60'lik kafadir o.
roy teşekkürler yazın için,önerebilceğin bi kamış yok mu bi kaç model ? benim bilgim yok pek yanlış almak istemiyorum.
mesela http://www.avpazarim.net/_A3-2834-lineaeffe-heryx-360-cm-surf-kamis.htm http://www.avpazarim.net/_A3-1064-lineaeffe-sidney-teleskopik-kamis-3-50-mt.htm böyle birşeyler işimi görür mü sizce?
Arkadaslar shimano lesath bx serisi hakkinda bilgisi olan ***ım çok pahalı orjinal Japon mü bu konuda bilgisi olan varmı
Surf kamışları kullanması yorucu, spin kamış ve uygun bir makıne al , makinende bol bılyalı olsun ama hafıf al. Surf Kamışa birde Surf makıne alman lazım sana bu iş ortalama bır kalıtelı malda 250 TL gibi bir rakama denk gelir.
Gelibolu'ya gel hem avlak hemde takım konusunda sana yardımcı olurum 45 dakikalık yol,kal sağlıcakla.