HOCALAR KOLAY GELSİN. BİRKAÇ GÜNDÜR FORUMU TAKİP EDİYORUM YALOVADA YAŞIYORUM SAHİLDEN BALIK AVINA MERAKIM OLDU. ELİMDE 12+1 BİLYELİ MARKASINI BİLMEDİĞİM TAYVAN MALI BİR OLTA MAKİNESİ VAR. BUNA KAMIŞ SEÇEYİM DİYORUM AMA UZAK DOĞU İLE BAĞLANTILARIMIZ OLDUĞU İÇİN ŞU KAMIŞI ARKDASIM ONERDİ AMA DEĞERLERİNİ BİLMİYORUM HANİ ATARI NEDİR KOPARI NEDİR ? :laughing: AMA YORUM BEKLİYORUM. SAHİLDEN İSTAVRİTLE BAŞLARIM DİYORUM. BİRAZ BİLGİ EDİNDİM TEŞEKKÜRLER. http://www.ebay.com/itm/3-6M-98-Car...d=100033&prg=8476&rk=3&rkt=4&sd=350804369726&
Dostum bence bu uzak dogu urunu estetik olarak resmi guzel ama eline alinca hicde oyle olmayan teleskopik kamis yerine buna vereceginin uzerine biraz daha ekleyip balik tuttugunda sana o keyfi yasatacak bir kamis alsan daha mantikli. Karbon diye ille iyi olmasi gerekmiyor bazen eskinin fiber kamislari ve daha ucuz grafit kamislar cok daha guzel sonuclar verdigi gibi kullanim ve dayanikliliktada daha iyi bir yatirimi temsil ediyor. Sahilden balik ise ve ucuz bir kamis istiyorsan Fladen Chieftain kamis bakabilirsin. Baslangic icin fazla masrafa girmeden ideal yatirim olabilir. Uzak dogu menseili urunler guzel gorunur bir hafta sonra elinde kalabilir. Rastgele