Yeni aldığım Shimano Vengeance kamışın en alttaki yüzüğünün porseleni düşmüş. Okyanus balıkçılığı aradım. Siz bize yollayın, halledip geri yollayalım dediler. Faturasını ya da fotokopiini de yollamama gerek olmadığını söylediler. Alanya'dayım, İstanbul'a yollamadan daha kolay halledebileceğim bir yer var mı? Eğer yoksa kargo ücretini ödemelimiyim, yoksa onlar mı ödeyecek? Ya da hazır birkaç malzeme sipariş etmeyi düşünüyorum internetten, sitelerinden birşeyler sipariş edip gönderirken beraber yollayın mı desem?
Kargoda git gel bence degmez. Madem siparis vereceksin bir takim koysunlar içine kendin de degisirsin. Güvenip degisemezsen de 3-5 liraya degistirtirsin yeterki orjinal parça elinde olsun
benim anlamadığım yepyeni kamışların yok yüksüğü yok porseleni hemen kopuyor bazen daha ilk çekişte misinalara ağır zarar veriyor ,ayrıca bu hadiseler insanın keyfini kaçırıyor..
birebir başka bir yüzükte takılı bir porselen buldum. umarım çıkartıp takabilirim. evet, kamış daha yeni birkaç kez balığa gittm.