Kamış porseleni düştü

Konu, 'Kamışlar' kısmında paylasan tarafından paylaşıldı.

1. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Yeni aldığım Shimano Vengeance kamışın en alttaki yüzüğünün porseleni düşmüş. Okyanus balıkçılığı aradım. Siz bize yollayın, halledip geri yollayalım dediler. :confused: Faturasını ya da fotokopiini de yollamama gerek olmadığını söylediler.:confused:

Alanya'dayım, İstanbul'a yollamadan daha kolay halledebileceğim bir yer var mı?:confused:
    Eğer yoksa kargo ücretini ödemelimiyim, yoksa onlar mı ödeyecek?:confused:

Ya da hazır birkaç malzeme sipariş etmeyi düşünüyorum internetten, sitelerinden birşeyler sipariş edip gönderirken beraber yollayın mı desem? :D

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Kargoda git gel bence degmez. Madem siparis vereceksin bir takim koysunlar içine kendin de degisirsin. Güvenip degisemezsen de 3-5 liraya degistirtirsin yeterki orjinal parça elinde olsun

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yüzüge gitti aklim :) porseleni çok rahat takarsin

4. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    benim anlamadığım yepyeni kamışların yok yüksüğü yok porseleni hemen kopuyor bazen daha ilk çekişte misinalara ağır zarar veriyor ,ayrıca bu hadiseler insanın keyfini kaçırıyor..

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Ptt kargo en uygunu aklınızda olsun. Bence oralarda araştırsan bulursun tamir edeni.

6. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    birebir başka bir yüzükte takılı bir porselen buldum. umarım çıkartıp takabilirim.

evet, kamış daha yeni birkaç kez balığa gittm.