Öncelikle herkese merhabalar 10 yaşında babamın alıp elime tutuşturduğu oltayı 10 senedir büyük bir zevkle sürekli kullandım fakat hep babadan ve çevreden görme bilgilerle ne atarına ne çekerine bakmadım ama beni hiç yarı yolda bırakmadı lüfer palamut çinekop hepsini çekerken banamısın demedi fakat artık ayrılık zamanı o emekliliği haketti cyrr Geçen hafta dedim araştırayim yeni bir kamış alayim fakat işin işine girince çeşit çeşit olduğunu gördüm ve işin içinden çıkamadım çok amaçlı kullanacağım bi kamış arıyorum ve elimde bulunan Banax st 4000 C motor ile uyumlu olmasıda gerekli. 1) Normalde Anadolu yakasında Genelde semtim olan Küçükyalı da avlanıyorum 2) İzmir'de üniversite okuduğum için ordada kullanmalıyım 3) Karadenizli olduğum için memleketimdede kullanabilmeliyim 4) Boğazdada kullanabilmem lazım tabiki Balık tutmak beni rahatlattığı ve sevdiğim için balık tutuyorum yemeği sevmem pek zaten genelde salarım tuttuklarımı bu yüzden tek bir istavritin bile vuruşunu hissetmek istiyorum Gelelim en can alıcı yere bütcem kamış için 100 TL öğrenci işi işte Boyum 1.83 kilom 70 Ayrıyetten kardeşim içinde bi kamış ve motor önerisi istiyorum onda toplam bütce 100 TL boy ve kilosu ortalama benimle aynı genelde istavrit için kullanılıcak Çok konuştum şimdiden teşekkür ederim Rasgele herkese reeling
Çeşitli avlaklarda çeşitli balıklarda aynı performansı ortaya koyabilen üstelik uygun fiyatlı bir kamış varmıdır acaba.
Erma hardrock Maksimum erimi 130 gram gibi agirliklarda atiyor. 50 gram ve 175 gram kursunda atabilir. Beklemeli avlarda ucu hassas 400 gram agirliginda
Merhaba Atakan, Son zamanlarda olta sistemimdeki kamışı değiştirmeye karar vererek forumları dolaşıyordum ki benimde dikkatimi çeken kamışı aldığını okudum, ben amatör olduğum için kamışın özelliklerinide çok detaylıda belirtilmediği için yorumlar öncelik taşıyor, aldığın kamıştan memnunmusun, atarı nasıl, ortalama 75-100 gr kurşunda istediğin performansı alabiliyormusun ve en önemlisi balık vurduğunu hassas olarak hissettiriyormu sana. Teşekkürler.