değerli arkadaşlar kısa bir süre önce s flex kamışımın uç yüksük kopmuştu yeni bir kamış olmasına rağmen ucundan çıkarken parçada aldı malzeme sıkı geçme olduğundan maalesef bu kaçınılmazdı.bir yüksük ilave edilirken yüksüğün altında kalan parça nedeniyle esneme mesafesi azaldı,siteden aldığım fikirde benim gibi maalesef kamışın atarı olumsuz etkilendi kanlıca sahilinde uzun atıcılar kategorisinde iken şimdi adeta uzun menziller hayal oldu .öncelikle bana önereceğiniz lineafee dışında bir uzun atışı olan kamış.surf tipi yani. ikincisi ise uzak mesafe atışlarda misinanın payı nedir ne rol oynar bende okuma 65 salina var netür bir misina sardırayım.ayrıca 3 parçalı surf kamış tavsiye edermisiniz ,fiyat yüksek ama performansı nasıl saygılar
Forumu yanlış yere açmışsın ama cengiz balıkçılığa kamışınla beraber git onalr sana yardımcı olurlar. S-Flex serisinin orjinal yedek parçaları var.
bende de shımano alıvıo 4.2 mt surg-f kamış var, ucundan 10 cm geriden kırıldı ve ana bayii olduğunu övünerek söyleyen izmir hisar av malzemeleri sorunumu çözmedi malesef. ist cengiz balıkçılığı ardım yukarıdaki mustafa nın cevabına bakarak ve gerçekten çok kibar konuştular, ellerinde o malzemenin olmadığını söylediler fakat yararlı önerilerde bulundular. birdaha kamış alırsam önce servis ve yedek parça bulunabilirliğine bakacağım