Kamış Seçiminde Kararsız Kaldım

Konu, 'Kamışlar' kısmında ismail2776 tarafından paylaşıldı.

1. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    Herkese çok selamlar, at-çek avcılığı için kamış almak için bilgisayar başında epey bir kafayı yedim, deneyimli arkadaşlarımızdan fikir istiyorum, böyle konular çok ama yardımcı olur beni yönlendirirseniz gerçekten çok sevinirim. Bu sene izmit körfezinde bereketli avlar vardı. bende normal kullandığım kamışla bir kaç balık aldım ama biraz profesyonelce yapmak daha iyidir.
    almak istediğim shimano catana cx ama kararsız kaldığım 10-30 mu 14-40 mı, boyum 182 almak istediğim boy ise 270. tutmak istediğim balık lüfer. kıyıdan at çek yapıyoruz.
    150 tl'ye kadar bütçe ayırabilirim.
    ama başka önerilerede açığım, cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler,

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    bence dahada esnek bir kamış almalısınız,

siz eğer spin avlanmak istiyorsanız ve kullanacağınız sahateler 5-11 cm arası olduğu için muhtemel ağrılık 3 gram - 10gram arasında olacak. bu nedenle bu sahteleri daha ileri atabilmek için daha esnek kamış gerekli. ama 15 gram kurşun takip dahada ileri atmak istiyorsanız 10-30 daha ideal bir kamış olur

3. K_adir

K_adir Kadir Özpınar

Favori Makine:
    Shakespeare Medalist XDC 7000
    Okuma'nın 270cm 10-40 V-system kamışını incelemenizi öneririm, 300cm 20-60'ını deneme fırsatım oldu, gayet kaliteli kamış.

Okuma'nın yine Lure mania serisini de inceleyebilirsiniz bu fiyatlara son derece esnek ve dengeli Lure mania modelleri de.

4. karakuş

karakuş Burak Karakuş

Favori Kamış:
    Okuma V-system 2.70m. Lineaeffe S-Curve Spin 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000FA Okuma Epix pro-40
    Bende bir V System 10-40 ararlı 270 cm. kullanıcısıyım. Shimano kamışlar gerçekten çok kalitelidir fakat bu fiyat seviyesinde Okuma'nın en iyi spin kamışlarından olan V-System'i öneriririm. Ben levrek avında kullanıyorum ve çok memnunum.