Bu konudaki yorumları üstadlara bırakıyorum .Daha 2 defa su yüzü görmemiş ,hatrısayılır bir marka olan kamışımın yüzük contalarının daha alalı 15-20 gün olmuşken bu hali alması normal midir.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bendeki kamışlarda hiç öyle conta falan yok ama sanayide rulman satan işyerlerinde oring diye sorarsanız istediğiniz ölçülerde bulup değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.. sonuçta lastik tuzlu suda güneşte yıpranacaktır..
Kesinlikle size hak veriyorum sonuçta tuzlusu kullandıkça olacaktır fakat daha alalı 15-20 gün oldu ve sadece 2 defa kullanıldı.Bu durumun sonradan olduğunu sanmıyorum muhtemel aldığımda bu şekildeydi bi oring 15 günde tuzlusuyun içinde bıraksanızda bu hale gelmez.5 yıllık bir deniz akvaryumum var ve birçok kullandığım moturun içinde kauçuk oring ler var ama onlar bile yıllarca çatlamıyor-ken ...Bu marka uzun yıllar kullanmak için tercih edilmiş ve maddi anlamda da karşılığı fazlasıyla ödenmiş bir model .acaba benmi yanılıyorum yoksa bu durum normalmi ?.
şu hatrı sayılır markanın adını açıklamak üzerinize borç oldu şimdi. burada her ürünün iyi yanını anlatırken marka veriyoruz, kötü yanlarında marka vermemek etik olmaz. zamana dayalı bir aşınma olsa yıpranır sonuçta tuzlu su güneş deriz, ama 2 kere denize gitti diyorsunuz. tabii ki sizn sorun olarak gördüğünüz şey fotodan net olarak görünmüyor, belkide fazla sorun yaratacak bir şey değildir.satıcıyla görüşmenizde fayda var.
ürün Okuma cedros kamış birbirine vurarak kapatınca parçaları contalar yerinden çıkıyor. Normalde o contalar porselenlere yapıştırılmış şekildedir. Dikkatli kullanmak gerekiyor. Cengiz balıkçılıkta düzeltirler. Rastgelsin.