Arkadaşlar Kamışın Üst Fincanı Cıkarak Tekrar takılmaz oldu. ilk balıga gittigimde kamışı en ince kısmın ucunu kayalıklara carparak fıncanı cıkartmıştım balıkcı abi komple fıncanın takıldıgı yerı ısıtarak cıbuktan ayırdı yeni set taktı 1.50 tl ye o set ilk atmamda yamuldugunu fark ettım cok inceydi. bugunde yeni setde aynısı oldu ve cıbuktan ayrıldı üst kısım japonlamıştı altına ip vardı öneri olarak ne yapmalıyım şimdi bahsettigim sorunlu olan parça
Kamışını yanına al ve uygun bir malzemeciye götür. Paslanmaz titanyum uc halkasından taktır.2.5 lira. 100 yere götürsen, 99 unda çözüm bulursun.
peki bu uç kötü bir uçmudur? gümüş tarzında rengi eski halkası siyahtu bu gümüş tarzında ilk atmamda yamuldu dik kısmı şaşırdım elimle oynamamla düştü. gitmiyecegim salih ustaya birdaha.. 30 tl takımı 40 tl sattı 60 tl iyi bir mağzeme alabilirmişim.
Eğildi diyorsun. Demek ki iyi malzeme değilmiş. Başka bir yere git ve '' paslanmaz titanyum uç halka istiyorum '' de ve taktır. Herşeyin bir başlangıcı ve her başlangıcın da bir acemilik dönemi olağandır. Bu da bir tecrübe değilmi ? Bence bundan sonra, hedeflediğin ürünü bir tarafa yaz. fiyat analizlerini yap. Alternatif ürünlerle kıyasla ve en son alım işine geç. İnan ki % 30 avantaj ve kalite yakalarsın.
peki bu yamulmayı kamışın koruma kapagı yaparmı? ben kamışın koruma kapagını takarak cantaya dık şekilde koyuyorum ama taktırdıgım mağzeme okadar kötüki elime hafif dokunsam şekil alıyor.
iyiki uygun fiyatlı bir kamış almışsın, pahalı bir kamışın ucunu kayalara çarpsan, içi cız eder insanın
tadı olmuyor ama iyiki amatorum ilk sallamamda fazla hızlı atım diye carptım dedigimiz gibi içindeki porselen dustu takamadımda zor takılıyordu mecburen degişmek zorunda kaldım. pahalı kamış olsa icim giderdi